Arkadaşlar 21 kasımda yaptığımız kaza sonucunda şikayetçi olmuştum ve kamu adına c.savcılığı soruşturma başlatmıştı şikayetim üzerine.Müşteki(şikayetçi,hakkını arayan)şüpheli olarak bendeniz durumdan dolayı mağduriyete uğramış biri olarak, tam tersine kovuşturmaya gerek olmadığı ve yaralanan ben olduğum halde karşı taraf yaralı görünmüş ve karşı taraf şikayetçi olmadığından bana af gelmiş.Biraz karışık mı anlattım ne.İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum.Böyle adalet düşman başına bile diyemiyorum.Bu ülkede böyle adalet olursa vah benim memleketime.
Şikayeti eden ben,
yaralanan ben,
maddi ve manevi kaybı olan ben,
Ama lehte karar verilen karşı taraf,affedilen ben,...Rabbim aklıma mukayyet ol ve bana akıl ve ruh sağlığı ver.
Polis ifade tutanağına bir defa bakmamış savcı,ifade tutanağının tam tersinden okumuş,,araç benim önüme tali yoldan çıkıyor ama tutanakta karşı taraftan gelirken oldu demiş.Bana gelen zarfta "müşteki şüpheli muhammet ünal"ama zarfın içinde karşı taraf yazıyor.Arkadaşlar bu ülkede ben hakimlerin ve savcıların kim vurduya gitmesine
bu saatten sonra asla acımam,istisnalar kaideyi bozmaz ama inanın adalet böyle dağıtılıyorsa yandı gülüm keten helva.İşte tutanak ve kovuşturmaya yer olmadığına dair evrak;
Uploaded with
ImageShack.us