Adana-Niğde arası otoban gayet güzelmiş. Gerçi otoban tam Niğde'ye kadar götürmüyor, biraz kıyısında kalıyor ama bunada şükür. Yol boyu Radar uyarı levhalarına rağmen radar yoktu, ama ben genede 130km/h'ı geçmemeye özen gösterdim. Hoş, virajlarda arada kaşınanlar çıktı itina ile kaşıdım.
Hyundai Accent 1.5 CRDI'a Subaru muamelesi yaptım :++::++: Psikolojik awd oldu garibim :++::++:
Bu arada, Adana'da şehir içinde iki kere kırmızıda ışıkta beklemeye tahammül edemeyen iki sivri zekalı yüzünden az kaldı kaza olacaktı. Bir tanesi kullandığım kiralık aracın kapılarını sanırım çok beğenmiş olacakki resmen göbekten dalmaya kalkıştı. Korna, sellektör , fren ve sağa kaçma manevrası ile (ctrl+alt+del) elemandan kaçmayı başardım. Aynadan da izledim, eleman hiç umarsamadı aynen devam etti.
İkinci vakada ise STi kullandığını sanan ama gerçekte Şahin kullanan Tommi Makinen çakması bir elemanda Accent'e hatchback formu vermeye kalkıştı.
İstanbul'da bu kadar aksiyon olmuyor, sıcaktan olsa gerek Adana'da aksiyon tavan yapmış.
Neredeyim, sağ salim şu an ofisteyim ve rapor yazıyorum.
Son olarak, uzun boylulara tavsiyem, özellikle Pegasus ile sayehat edeceklerse, asla koridor tarafında oturmasınlar. Yoksa benim gibi boyun ve bel ağrısı çekebilirler.
Sonuç olarak, neymiş çok okuyan mı, çok seyahat eden mi bilir. Çok seyahat eden bilir. Bugünlük bu kadar, boarding completed, kaptan devam et, bekleme yapma :++::++::++: