0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anlatmaya çalıştığımla alakası yok dediğinin Ben traktör örneği için belirttim, mazot ile eurodizel farklı yakıtlar, traktöre eurodizel konmuyor. Dizel benzinden pahallı olması gereken bir yakıt, şu anda tam tersi, bunun düzelmesi gerektiğini söylüyorum ben ve vergi örneğini verdim de zaten bunun için, çark zaten baştan yanlış dönüyor.
Anlatmaya çalıştığımla alakası yok dediğinin Ben traktör örneği için belirttim, mazot ile. eurodizel farklı yakıtlar, traktöre eurodizel konmuyor. Dizel benzinden pahallı olması gereken bir yakıt, şu anda tam tersi, bunun düzelmesi gerektiğini söylüyorum ben ve vergi örneğini verdim de zaten bunun için, çark zaten baştan yanlış dönüyor.
Lpg ' ye zam mı geldi? 10 kuruş arttı Ankara'da..
ben lpg li araba aldım yine uzun aradan sonra da o yüzdendir dizeli sattım bir ara düştü epey motorin fiyatları.. aynen burada da 9 krş zamlandı...
Yeni nesil motorlu traktörlere de eurodiesel koyuluyor. (:
kaç km yapıyorsun hocam ayda?benzinle kullananlar için her zaman dua ediyorum zaten ben
Evt misal Johndeere nin ultra güclü diye bahsettigi türkiyede tek tük bulunan serilerine sadece eurodiesel kullaniliyo diye biliyorum ama bizim memlekette traktöre eurodiesel kullanacak kadar babayigit ciftci sayisi bi elin parmaklarini gecmez bizde bitane 2010 new holland iki tanede 2003 massey ferguson var new hollandin kitapciginda eurodiesel kullanimina uygun yeni nesil motor diye belirtmisler motorinle basladik öyle kullaniyoruz ama masseylerde tam tersi yanlizca motorin kullanilmalidir yazmislar göstergelerin yanina