0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bundan var olur mu? Olur mu hocam??? Ha? Sabotajjjjj ambalajjj
Muhammet Hocam, forumun ana amacı latife, hoş sohbet etmek. Takılıyoruz sana inceden. A4'ten A5'e geçince sende epey bir hareket oldu :ok: Maşallah
:bnn:irfan hocam öceden hareketli değilmiydim yaw:knp:ama beni bu hareketliliğime neden olan hasan ile son zamlar oldu.:++::rock1::rock1:
:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo: Elebaşı ben ve zamlarmı hocam :rm::rm::rm::rm: :++::++::++: :heyo::heyo::heyo:
yaw hasan bey bu zamlar bizlere acaib bi doping yaptı baksana zamlara kızacağımıza cümbüş almış başını gidiyor valla Tayyip bunları bi okusa varya bunlara yaramış zamlar diye 10 tl olur yakın zamanda.
:++::++::++::++: 20 TL olması dileğiyle... Saygılar :D:D:D:++:
oha ya o kadarda demedik canım:++::++::++:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-sifirdan-farksiz-1-4-tsi-2009-comfortline-passat-36513014/detay şimdi dalaman dan geldim seven hıll mağazasının sahibi olan arkadaş şu aracı aldı geldi dün 44 milyara onu inceledim biraz gerçkten muhteşem bişi.dikkatimi çeken bişi vardı hıl holder tuşu var bu octilerde varmı acaba,yoksa sistemin içinde mi?arka diz mesafesi epey farklı octiden.bana göre octi ile kıyaslanacak yerleri var ama bariz farklılıkları var gibi.ama arka bölüm cd çalar bölümü falan birazcık farklı.koltukları falan hemen hemen aynı gibi.
octavia'larda hill holder tuşu yok, kendiliğinden 2 saniye süre için devreye giriyor passat'ın doğal olarak daha fazla diz mesafesine sahiptir çünkü aks uzunluğu daha çok