kulaklık alınmıştır
vatanbilgisayara gittim biraz karasızlık yaşadıktan sonra creative ep630 aldım,şimdi taktım ve olay budur :ok: üstünde deep bass yazıyodu doğruymuş çok net ve güzel bass vuruyor :ok:
fazla pahalı birşey değil ama verdiğim para kuruşuna kadar helal olsun ısrarla tavsiye ederim
işte linki:
http://www.vatanbilgisayar.com/creative-ep-630-creative-ep630-kulak-ici-kulaklik/productdetails.aspx?I_ID=23257
Ben yazmadan neden aldın arkadaş ya o kulaklığın öbrü en fazla 1 ay kablosu aşırı dandik kulaklık dibinden kopuyor ama garantiden hallederler büyük ihtimal
Bende artık dayanamadım TR garantili SE Cx-200 aldım bu sevdadan vaz geçtim yoksa kulaklığa çok para harcıyorum
cx-200 ün TR fiyatı 65 tl civarında bu fiyata göre iyi kulaklıktır aşırı bir bass beklemeyin dengeli bir kulaklıktır kesinlikle üst seviye seslerde cızırtı yapmaz iyidir..
Bir önceki kulaklığım V-moda Vıbe II idi basslar biraz daha ön plandaydı gerçekten kaliteli kulaklıkta kablosuda kumaş ile kaplanmıştı kopra ve yıpranma pek olcağaını sanmıyorum onuda bir arkadaşa sattım öyle gitti
sony ex300 vardı ondan öncede ex300 bass ağırlıklı bir kulaktı gayet memnundum ondan ama onuda markette alışveriş yaparken çaldırdım 1 hafta kendime gelemedim 1 ay aç kalıp para biriktirmek zorunda kaldım yeni kulaklık için
Cx-300 kullandım o da güzel bir kulaklık yalıtım olarak iyi ama TR de orjinal fiyatları çok pahalı f/p olarak değmez yurt dışındada çakmaları çok..
Ep-630 1 ay anca dayandı bu kulaklıklar içinde en vasatı idi kalite olarak sıradan bir telefon kulaklıpı gibiydi tatile gidip geldim kablosu kırılmıştı bende cx-300 ep 630 melezi yaptım öyle kullandım
Bu iş bayağı karışık anlayacağınız her bütçeye göre farklı kulaklıklar var kimisi iem ister kimisi normal kulaklık birde kullandığınız cihazda önemlidir örneğin um1 iniz var ama iphone ile kullanıyorsunuz bu sefer kulaklığa verilen para boşa gitmiş olur