Böylelerinde ne yardım yapacak tip vardır nede kendisine bakacak tip.
Dünyanın en zengin adamlarından dahi adamlar açık açık diyor ;
50 Senelik cüzdanını ve Gençken aldığı evleri kullanıyorlarmış
Burdan bile pintilikleri anlaşılıyor.Adam kendine bakmıyosa kendisine neden baksın?.Ama yok tekrar sipariş etmiş yok bilmemne bunlar kendini ''ENLERDE'' görmelerinden kaynaklanıyor
:ok::+1:
Adamın nerden biliyoruz yardım yapmadığını?
hocam dediğin gibi yardım yapıp yapmadığınından ben tam emin değilim belkide yapıyordur,ama ne olursa olsun toplamda 7 trilyonu buluyor bu zevkin aynısını yaşatacak nice daha mütevazi araçlar varken mesela 500 milyarlık araçlarla bu konforla yetinmek varken bu kadar deli paralarla sadece falan kişi şu araca biniyor demek için veya o duyguları yaşamak için bu kadar lüxse değermi,o 1 trilyoluk araca binse geri kalan 2.6 trilyonla g afrikada ne kadar ac insanı doyurur bu para.kaldı ki kaza sonucu aynı trilyonları yine vermiş.toplamda 7 trilyon.Aslında olay bu şahıs değil bunun gibi niceleri var ki bunu ben bu şahıs üzerinden yola çıkarak bir değerlendirme yapılsın amaçlı bu haberi koydum.Bu müteahhit Ağaoğlu var geçenlerde yeni bir oyuncağının siparişinin geldiğini mynet haberde okumuştum.Garajı trilyonlar değerinde araçlarla dolu.Bir yandan insanlar yiyecek ekmek sıkıntısı çekerken şu lüx ve şatafata bakarmısınız.Biz inançlı ve iman sahibi insanların bize ait olsa bile bu varlığın hesabının nasıl vereceğimizin derdinde olmalıyız.Bu gün eğer sokaklarda yeni lüx araçlar keyfi olarak çiziliyorsa bu dengesizlik yüzündendir.İç geçirmedendiR.2 gün önce Dalaman'a gitmiştim ordan tanıdığım birisi yanıma geldi.hocam hayırlı olsun dedi bana yeni aracınız dedi.Bu şahıs bir av.yanında çalışıyor 850 tl alıyor aylık.serçeye biniyor.Gel dolaşalım dedim kendisi halı sahaya gidecekmiş götüreyim dedim.Hocam ben bu araca binmesem daha iyi olur dedi ama bunu içten söylüyor şaka değil,ben buna binecek kişimiyim diyor.Dedim ulen bu jaguar-audi tt değil alt tarafı sıdıka hanım dedim.Olsun dedi.
Demem o ki ben bile inaın sıkıldım biran için.Halbuki ülkemiz ortalaması için lüks sayılmaz ve 25 tl yani en dandik aracın sıfır fiyatı nerdeyse.Arkadaşlar gerçekten bu iç geçirme olayı inanın insanda karşıda ki kişiye negatif olarak yansıyor buda başka şeylere dönüşüyor.