Bakın ben size yada başkasına karşı kişisel bir yaptırım yüklemek niyetinde değilim.
Bahsettiğiniz "BİLGİ KARMAŞASI" nın temel sebebi bu tarzda yeni gelen arkadaşların FORUM nedir, nasıl kullanılır EDEP ve ADABINDAN haberdar olmadığından, HER ÖNÜNE GELEN, HER ŞEY HAKKINDA defalarca defalarca KONU AÇIYOR.
Kısacası bilgi karmaşasını sizin açtığınız bu ve bunun gibi başlıklarda yazılanlar yüzünden oluşuyor. Arama kısmına yazın ve bakın Collinite diye 25 SAYFA KONU ÇIKIYOR. Buyrun acaba neden bir bilgi karmaşası var...
Ayrıca,@ ERDEM BOYA;
Neye ne şekilde cevap vereceğim sizi HİÇ ilgilendirmez, varsa sorun yönetici arkadaşlar uyarır. Kaldıki sanki negatif anti-patik bir cevap vermişim gibi YANKI yaptırmanız komik.
@ilk aşk;
Yazdım, bir değil iki değil... Bir daha yazmak yerine edebiyle ARAMA butonunu kullanın dedim. Kötümü ettim... Herkes kendini düşünüyor... Demiyor ki benden önce bu problemi yaşayan olmamışmıdır, şu arama opsiyonunu kullanayım VAR OLAN bilgiye ÇABUK ulaşayım
@ Doğan;
Teşekkür ederim kardeşim. İnsanlara yol yordam göster vallahi yoruldum ben yokum artık buralarda...