0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki bizdede şöyle bir sorun var camlar kapalıyken camları tekrar kapalı mı diye kontrol etmek için düğmeyi yukarı çektiğimde bütün lambalar göz kırpıyor bu neden acaba? Ben bildim bileli böyle ama nedenini çözemedim..
Ne alırsan al 4 yıl sonra tırt olacak yine
bu aküyü sarjlatmak nasik oluyo.babam sanayiye aküyü değiştirmeye gitmisti,sarjlatmis ama bi türlü isinamadi bu düzen tutmaz yeni akü aliyim diyip duruyo,bende bitene kadar kulan dedim.bu arada akü sarjlanirken onun yerine 75A lik akü takmislar tam sigmamis yuvaya ustundeki 60lik mis ama 75lik takildigi gün direksyon çok yumuşaktı aşırı hoşuma gitti 60 lik yerine 75A lik takmak için galiba yuvayi buyutmek gerekeir hadi büyüttük diyelim uzun vadede bi zarari olurlu 75Aligin
Varta, 2006 da üretilmiş akü dizel arabada kullanıyorum daha marşı ikiletmedi.kontağa dokundunmu tın diye çalışır. ben akülerin suyunu devamlı kontrol edip 6-8 yıl arasında kullanıyorum hocam.:rock1:
...üzerindeki akü ve aldığım akü kapalı olduğu için bakım yapma şansı yok.
Zaten bakım şansı olsa, sen onu cilalaya cilalaya 10-15 sene kullanırdın, değil mi?:kiki::rm::hanz:
Varta'ya dikkat et bir ara Germanya dışında üretilmişleri de varmış, onlar çok iyi değilmiş dedi kıymetli bir servis ustamız, seni pek sevmez, adını vermeyeyim