keşke 1.2 tsi ı soksalardı karşılaştırmaya. pek bir şansı olmadığı belli zaten 1.4 ün.
fabişlerin tavanı biraz yüksek olduğundan rüzgarlardan etkileniyor.
Evet. Ama motor konusunda pek karşılaştırma olmamış sadece görüş ilk izlenimleri söylemişler, 1.3 multijet ile 1.6 TDI koysalardı akşama kadar karşılaştırma konusu olurdu
Roomster'da yüksek ama arabaların test edildiği sitelerde test eden kişiler tarafından aracın rüzgarlardan çok etkilenmemesi dikkatlerini çekmiş. Tabi ki puntoya göre daha çok rüzgardan etkilenir ama o yüksekliğine rağmen başarılı bence.
paylaşım olarak ayrıca teşekkürler bize böyle videolar lazım dergilerde de . benim hayatta alamayacağım araçlar kıyaslansa nolur halkın alabileceği araölar doblo caddy fabia punto vb karşılatırılsınki tüketicinin fikri olsun yoksa ferrariden bana ne
Gördüm paylaştım hemen abi, dediğine katılıyorum.
Connect'ide test etmişlerdi gidip Taksim meydandaki insanlara sormamışlar tam adresine Rami toptancılarına sormuşlar adamlar anlatmış; arabada şu kadar yük aldım geçende performansı iyidi şu kadar yaktı vs. Dergilerdede anlatıyolarda anlatılanlar teknik veriler hepsi. Kullanım şeklini anlattıklarındada hep birisi çok iyi oluyor diğeri ise çok kötü. Bu şekilde videolarda daha net anlaşılıyor neyin ne olduğu.