evet sanırım ya forum çok ilgisiz ya da superb çok sorunsuz.kimse bişey yazmadığına göre
forumda benim bildiğim 2 ya da 3 arkadaşın süperb si var.
onlarda konuyu görseler mutlaka cevap yazarlar, konular her zaman yeni mesajlarda yer almadığı için bazen kaynıyor.
birkaç markanın forumlarına üyeyim, düne kadar skoda desen çoğunluk arabamı derdi.
sevinerek görüyorum ki iki yıldır özellikle bu yıl oktavia ve esas süperb herkes tarafından kabul ve takdir görüyor.
bir çok arkadaş eskiden passat, mondeo, accord, vs. kıyaslarken bugün D seğmentinde her kıyaslamanın içerisinde süperb mutlaka var ve çoğu zaman da birinci çıkıyor.
1976 dan beri araba kullanırım, çok markadan bayağı çok araba geldi geçti elimden. sülalemin yarısı ya araba bayisi, ya galerici, ya tamirci. yani çocukluğumdan beri oto sanayisi ile ilişkim oldukça sıkıdır.
eğer imkanlarım uygun olsa gözün kapalı alacağım tek araba beyaz 1.6 TDİ CR Süperb.
son yıllarda burada skoda bayağı yaygınlaştı. geçen yıla kadar oktavia hızla çoğalırken 2 yıldır süperb de çoğalmaya başladı.
kullanalara soruyorum bir yerlerde karşılaştıkça, Allah var daha bir tane memnun değilim diyen kişiye rastlamadım.
yani sözün özü, süperb seni kesinlikle üzmez. yeterki düzgün kullanıp bakımlarını aksatma.
bence düşünmen gereken süperb ile başka marka değil, 1.4 TSİ mi yoksa 1.6 TDİ CR mi olmalı.
hayırlısı olsun, her şey gönlünce olsun.