Arkadaşlar geçenlerde saç kurutma makinesi bozuldu, vidası üçgen vida olduğu için açamadım. Evde bayan çok olunca acilen remington marka profosyonel bir makine aldım oldukça pahalı. Ama tavsiye ederim.
Gelellim esas soruna saç kurutma , ütü, adaptör gibi bazı cihazlara tamir edilmesin diye özel vidalar konmakta.
Bizdeki de üçgen vidaydı, bir çok yere sordum, üçgen tornavidanın ne olduğunu bile bilmiyorlar,,,praktikerde bir çalışan bana şarjlı 4,8 V bir alet seti önerdi içerisinde hiç görmediğim kadar (üçgen dahil)değişik, şekilli tornavida ucu vardı .(105 parça) 23 TL verip aldım ucuna mandren takıp, (8TL) ağaç plastik delme de kullanabiliyorsunuz, Bunu da tavsiye ederim.
İşin ilginç yanı bu makineyi aldıktan sonra koçtaş' da dolaşırken üçgen tornavida var mı diye sordum. Orada da yok dediler. Ancak ortaya konan hırdavatlar içerisinde 4 tl ye 33 parçalık bir set buldum. İçerisinde üçgen dahil, değişik uclar var. En azından bunu almanızı tavsiye ederim. Yoksa benim gibi yeni bir saç kutuma makinesi almak zorunda kalırsınız.
Bir defa bile kullansanız değer diye düşünüyorum.. yada tamir parasına razı olacaksınız.
Daha sonra resim yüklemeye çalışacağım evdeki bilgisayarla olmuyor.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2011, 15:10:43 Gönderen: hiko »
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim