0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay be ne kapsamlı forumumuz var Üsttekini kilitlemesekte olur yani Kapıya darbe sensörlü alarm takıyorum.Kapı açılmadan alarm çalsa diye düşünüyorum..Mantıklı mı?
Peki şu arkdan çengel gibi bir şey takıyorlar ya o işe yarıyormu?
Bizde de bu kilitten var.. Alt ve üst kasaya da sabitliyor.. Ama kasayı kanırtan adama kilit dayanmaz zaten..
Bizim siteye de bu hafta içinde rfid kartlı giriş yapmışlar.. Aracın camına vericiyi yerleştirecekmişiz.. Güvenlik de dolaşıyor içeride ama ben de güvenmiyorum bu tip olaylardan sonra.. Ben apartmanda öğlen vakti balyozla çelik kapıyı kırıp hırsızlık yapanı gördüm.. Gözleri dönmüş bunların, cadırıcı yasalar olmadıktan sonra elimiz kolumuz bağlı...
Ben bu ruhsat işini anlamıyorum.benim babamda sürekli yanında taşır bende arabada bırakırım.zaten allah korusun araba çalındıgında direk polise şikayet edildikten sonra araba çalıntı olarak gözükmüyor mu?
Çok geçmiş olsun.Kasko olmasa çok daha üzücü olabilirmiş.Ben bu ruhsat işini anlamıyorum.benim babamda sürekli yanında taşır bende arabada bırakırım.zaten allah korusun araba çalındıgında direk polise şikayet edildikten sonra araba çalıntı olarak gözükmüyor mu?5ay önce aracı satarken düşünün babamın annesinin ismiydi sanırım nüfus cüzdanıyla uyuşmadıgından noterdeki sistem satışı gerçekleştirmemişti neyse onu emniyetten yaptık bu sefer ruhsata yanlış girilen bir şeyden dolayı satışı yapmamıştı.Düzelttirdikten sonra satışı verdi.Bu konuda ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama yada ruhsatı taşımanın başka bir nedeni mi var?
Fotodaki gibi anahtarı olan kilitler var, çilingirlerin baş belası Şu kilidi öneririm, sağlam kilit yok ama iyilerden biri... http://www.yapikatalogu.com/Urunler/celik-kapi-kilidi-37154.html
Ruhsatın sende bir kopyası yoksa, gidenin senin olduğunu ancak fatura ile ispatlayabilirsin. Ruhsatın sende olması ile aracın şasi ve motor numaralarını da polise verebilirsin böylelikle bir exchange önlenmiş olabilir. Sahtekarlığın önünede geçersin, birde gidenin sana ait olduğunu çok rahat ispatlarsın, ahanda ruhsatı burada diye gösterirsin.