Geçmiş olsun Hakan
Bu ülke için artık yorum yapmaktan bıktım arkadaş, evimizde bile can güvenliğimiz yok.:mad:
Ama Allaha Şükür Demokrasimiz var!
Sağol Uğur
Evet demokrasi var, hem de çok ilerisinden var.
Geçmiş olsun, hırsızla evde de karşılaşılabilirdi ve bir felaket yaşanabilirdi, araba kaskolu olduğundan yine de ucuz atlatmışsınız bence...Umarım kasko şirketi, poliçe teminatının tamamını verir.Ya da araba 20-30 km kullanılmış olarak, hasarsız olarak bulunabilir.
Teşekkür ederim. Kısmet artık, geri gelir mi, gelmez mi ? Ama hem otomobilin hemde hırsızın bulunması konusunda ümidim yok ne yazık ki.
Çok geçmiş olsun.
Allah beterinden esirgesin.
Sağolasın Uğur abim
İşin ilginç yanı, otoparktan çıkarken mutlaka park hızında çıkması lazım yoksa kapıdaki tümsekten geçmesi halinde aracın bir yerlerini bırakır.
Güvenliğin olduğu bölümde fotosel sistemi var, insanda yaklaşsa projektörler yanıyor. Şimdi bu güvenlik diye geçinen embesilin cam filmi olmayan bir araç içindeki herifi görmemesi için kör olması, uyuması veya embesil olması lazım. Güvenlik kör değil, o dakika anlattığına göre uyumuyormuş geriye kaldı embesil seçeneği, yakın arkadaşlarımdan da kim bu olayı duyduysa direkt bilen biri yaptı belki güvenlikteki salakta işin içinde diyor.
Evde anahtarlık kutusu var ama BMW anahtarı çok kel alaka bir yerde durur, hırsızın ortalığı dağıtmadan o saklanan yerden gene ortalığı dağıtmadan bulmasıda çok ilginç geliyor bana. Yani hırsızın birincil amacı otomobil hırsızlığıymış bu hikayeden o ortaya çıkıyor.
Sitede çok daha iyi otomobiller de var ama ne hikmetse o gün onlar sitede değil. Bu demek oluyor ki plan yapılmış, gözlemlenmiş ve hırsız dersini çalışmış.
Güvenlikde ifade verdi ama gene aynı şeyleri saçmalamış. Bakalım işin içinde ne var ne yok kokusu çıkar. Bende gelişmeleri aktarırım.