0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sistem nasıl çalışıyor? Toplam maliyet ne.? Kaç kanal izlenebiliyor?
Tivibu denilen zımbırtımı bu?
Yav bende geçen canıma tak edince (TTNET 1 mbit sınırsız 50 tl) Superonline fiber sorayım dedim.Henüz buraya gelmemiş malesef.Şimdi düşünüyorum,en azından 8 mbit sınırsızı,55ten ucuza alamayacakmıyım ben şimdi?
Siz Tivibu ya geçtiğiniz zaman 8 Mbit e kadar (Hattınız ne kadar destekliyorsa) denilen 25 GB dan sonra tekrar 1 Mbit e düşen bir paket veriliyor. Yani demek istediğim şu 8Mbit e kadar denilen sistem hattınız ne kadar destekliyorsa yani eski bir telefon alt yapısı var ise oturdugunuz yerin 3 4 Mbit görüyorsunuz. 8 Mbit verildiği zamanda internetinizde kopmalar oluyo. Eyer yeni ise problem yok. Bu arada eski internet paketinizde kalıyorsunuz Tivibu size ayriyetten bir üyelik açıyor ayda 9.90 a sadece Tivibuda kullanılabilicek 8 MBİT'e kadar internet paketi veriliyor.
Şuan bende tivibu var fakat bu aletle felan değil,bildiğimiz standart paket.Hat eski sanırım,emin değilim tam olarak sormak lazım.
Siz bilgisayar üzerinden izliyorsunuz yazılım ile. Şimdi Tivibu IPTV diye bir uygulama çıkarttı ve yukarıda resmini görmüş olduğunuz cihaz ile bilgisayarda izlemiş oldugunuz tv'yi normal TV a taşımış oldu
Anladım abi Ama buda görüntülü telefon gibi oldu,yani yeterli zemin oluşturmadan satışına başlandı.Sonuç:fiyasko!