Motorun küçük olmasının artıları var.
Vergi, tüketim bir yana, Motor ağırlığından bayağı bir tasarruf edilmiş. Bu hem araç ağırlığını düşürmüş, hem de ön-arka akslar arasındaki ağırlık dağılımını daha istenen seviyeye getirerek yol tutuşa artı olarak yansımış.
Tabiki vergi avantajı var ama senede 250 tl gibi bir avantajı çıkıyor.Şahsen 40 bindi bnm baktıgım model 1,2 o motora vermezdim.
Motorun küçük olmasının artıları var.
Vergi, tüketim bir yana, Motor ağırlığından bayağı bir tasarruf edilmiş. Bu hem araç ağırlığını düşürmüş, hem de ön-arka akslar arasındaki ağırlık dağılımını daha istenen seviyeye getirerek yol tutuşa artı olarak yansımış.
Celal pir programda 1.2 TSI ile 5.2 ile geldim demişti ben inanmıyorum o değere. Ben 1.6 TDI ile şehir dışı 80-90la bile 5.4ten aşağı inemiyorum ikiside yeni araba sonuçta.
Bence yakalanabilir bir deger. Hocam senin araç kac vitesli?
Bende yeni fluence1,5dci araç var.1hafta önce aldık bursadan ç.kaleye kadar 95-120 arası geldim 5lt yaktım. İlk defa 6vitesli arac kullandım gerçekten uzun yolda aracı çok rahatlatıyor buda yakıta yansıyor tabiki. Ş.içi ç.kale çok küçük oldugundan araba hararet bir çubuga bile gelmeden varıyorum oyuzden 7,2 yi gördüm. Tabiki bu aralarda hava soguk ama bu aracla çok rahat 4,5 görürüm gibi geliyor.