Gökhan başlıktan dolayı çakmadım olayı ve merak ettim nedir bu diye düğünde hiç aklıma gelmemişti kendi meşgalelerimden dolayı.Ben bu mesajı yazarken sen düğün teleşına başlamış olacaksın,Rabbim mutlu mesut bahtiyar etsin,bir yastıkta kocatsın diyeceğim ama şimdiki yastıklar kırlent oluyor ve iki adet oluyor haliyle onun için yatakta kocatsın diyeyim ben.Bu en güzel gününde senle birlikte olmayı inan çok isterdim,ama olmadı.Hakkınızda herşeyin en hayırlısı olsun.
Offf hatırlatma abi 2 hadta önce dayımın çehizini taşıdık daha doğrusu gelinin 4. kata asansörde yok tabana kuvvet koca transprterı boşalttık bel koptu 2 gün kendime gelemedim
Bu arada hayırlı olsun abi konuyu yeni gördüm
yaw şimdi taşıma şirketleri var geçen gün bi arkadaşım 500 m ileriye taşındı ne harika bişi ya,asansörlü bir aparat elinle bişi değmene gerek yok herşeyi taşıyorlar ve yerleştiriyorlar.
Emin ki o çeyiz denilen şeyin içindekilerin bir çoğunu yıkayıp ütüleyecek ama hemen hemen hiç bir zaman kullanmayacaktır.
Her Türk ailesinin evinde yer alan vitrinde mutlaka süt takımı vardır. İllaki alınır ama asla bir Türk ailesinin onlarla süt içtiği görülmemiştir.
:ok::+1:aynen yaw benim vitride kullanmadığım kristal cam bardaklar var,şu ana kadar taşınırken yarısı gitti daha bir bardak çay nasip olmadı ama aklıma geldi biraz sonra inşellah oradan çıkarıp içeceğim.:++:
Mutluluklar Gökhan, buluşma fotolarını (yani düğün) bekliyoruz...
:ok::+1:evet bekleriz
Salona giriş müziğini öğrenebileceğiz nihayet.
neymiş acaba bende merak ettim ferid farjad'dan mı acaba?