0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ESP nin içinde tüm sistemler bulunur.Asr,abs,msr,esp vs vs.Bunlardan herhangi biri devreye girse esp lambası yanar.Yokuşta çıkarken araç pati çekmiştir ASR bunu önlemiştir ESP lambası yanmıştır.
Winter Tyre diye bölümde eğer araçta kış lastiği varsa lastiğiniz maks hız limitini giriyorsunuz o hıza gelince araç uyarı veriyor :ok:ESP 'yi ayrıca şöyle test edin yolun bomboş ve güvenli olduğunu kontrol edin direksiyonu ani hareketler ile sağa sola çevirerek hızlanın ve aracın ESP 'nin nasıl aracın düz götürmeye çalıştığına şait olabilirsin birde kapatıp deneyin araç kayıyor dönüyor sapıtıyor
Bi sorum daha olucak araçta hız sabitleyiciyi erden aktif hale getiricem ?
Kullanım klavuzunda yazıyor üşenmeyip okumak gerek:)
"Winter Tyre" bende bişey sanmıştım. ESP'ide deniycem bakalım neler olucak Bi sorum daha olucak araçta hız sabitleyiciyi erden aktif hale getiricem ?[/QUOTE :++::++::++::++:bişey olduğu kesinde ne işe yarar tam olarak anlamış değilim yani bu sürücüye ne gibi bir konfor yaşatır:bnn::bnn::bnn:Alıntı yapılan: srcn09;205783Winter Tyre diye bölümde eğer araçta kış lastiği varsa lastiğiniz maks hız limitini giriyorsunuz o hıza gelince araç uyarı veriyor ESP 'yi ayrıca şöyle test edin yolun bomboş ve güvenli olduğunu kontrol edin direksiyonu ani hareketler ile sağa sola çevirerek hızlanın ve aracın ESP 'nin nasıl aracın düz götürmeye çalıştığına şait olabilirsin birde kapatıp deneyin araç kayıyor dönüyor sapıtıyor ]]"Winter Tyre" ben bu özelliği okudumda max hızı kendim ayarlıyacaksam bunun esprisi nerde kaldı önemli olan arac kendisi kaymayı önleyici sistemi aktif olmalı bunuda sürücüyü riske sokmamak için yapmalı değil mi.bana bu özellik ölesine konmuş gibi. Alıntı yapılan: Powolper;205908Okuyorum vaktim olduğu zaman. Bitiremedim daha okumayla bitecek gibi değil meydan larus gibi:++::++::++:
Winter Tyre diye bölümde eğer araçta kış lastiği varsa lastiğiniz maks hız limitini giriyorsunuz o hıza gelince araç uyarı veriyor ESP 'yi ayrıca şöyle test edin yolun bomboş ve güvenli olduğunu kontrol edin direksiyonu ani hareketler ile sağa sola çevirerek hızlanın ve aracın ESP 'nin nasıl aracın düz götürmeye çalıştığına şait olabilirsin birde kapatıp deneyin araç kayıyor dönüyor sapıtıyor
Okuyorum vaktim olduğu zaman. Bitiremedim daha
ESP nin kurtaramadığı bir pozisyon varmı
Winter Tyre kayma önleyici bir sistem değil Muhammet Abim kış lastiklerinin hız limitleri bulunuyor bu hız limiti geçmek tehlike oluşturabiliyor ondan bu bölüm araçlara konulmuşştur kış lastiği taktığımızda lastiğimizin son hızını giriyoruz ve o hıza geldiğimizde araç uyarı veriyor... Diğer türlü tüm ESP sistemleri zaten açıktır kapatılmadığı taktirde