DVD Free yazılımını yapacak yer bulamıyorum arkadaşlar,
Montajı yapan yere yaptıracaktım ama orada da müşteriye saygı yok.
Orada yaptırmayacağım, gerekirse adaptör taktıracağım.
Her şeyin paraya dönüştürülme çabası, müşteri ile olan diyaloglar,
Konuşmalar tadınızı kaçırabiliyor,
Arkadaşlara tavsiyem montaj işini İstanbulda yaptırma imkanları varsa alsınlar bu cihazı,
Yoksa hiç bulaşmasınlar,
Hem para ödedim, hem de hiç alışık olmadığım konuşmalar ve davranışlarla karşılaştım bu cihazın montaj işinde.
Cihazı alacak olan arkadaşlara en önemli tavsiyem ;
Cihazı alırken her şeyi net olarak konuşmaları ( ucu yuvarlak cümleler bilin ki sizin aleyhinize sonuçlanacak )
Cihaz istediğim gibi gelmezse cihazı geri gönderirim demeleri. ( Her şeyi ama her şeyi net ve kesin olarak konuşun, bu konu çok önemli, ucu açık hiç bir nokta kalmasın )
Arkadaşlar bu işi yapan yerlerin çoğu tamamen maddiyatı ön planda tutuyor, bunu bilerek yapın ve yaptırın alışverişinizi ve montajınızı.
İstanbulda Metin Bey'den montaj yaptırma imkanınız varsa bu cihazı alın, yoksa benim gibi Ankara ile sınırlı kalıyorsanız montajı yaptırma imkanınızın sınırlı olduğunu bilerek alın cihazı.
Cihaza istemeye istemeye yarın adaptör taktıracağım ya da TV FREE özelliğini aktif etmeden bir müddet kullanıp alternatif bir yer bulduğumda TV FREE yazılımını aktif ettireceğim.
Sonuç olarak ;
Hiç alışık olmadığım hitap biçimleriyle karşılaştım, bunlar mesleğimin yapısı ve konumum gereği, bunlardan başka mizacım gereği hoş karşılayabileceğim şeyler değil.
Sırf montaj işini yapıyor diye bu davranış ve konuşma biçimlerini yok sayamam,
Mutlaka bizim de montajı yapan yere çalışan arkadaşın dikkatini dağıtacak şekilde gereksiz yere sorularımız ve yönlendirmelerimiz olmuş olabilir.
Ancak bu sorular hem öğrenme maksatlı, hem de montajı yapan yerin her şeyi paraya dönüştürme çabasından, voice tag montaj işini yarım yapmasından ( kodlamayı yapmaya yanaşmaması ) kaynaklı olmuştur,
Biraz üsteleyince kodlama yapılmıştır, ama dediğim gibi müşteriye davranış biçimi, konuşmalar ve müşteri olan diyolaglar hoş değil.
Bu yüzden cihazı alacak arkadaşlara en önemli tavsiyem cihazın montajını İstanbulda yaptırmaları olacaktır.
Hem düzgün hizmet alırsınız, hem paranızla istemediğiniz hitap biçimleriyle karşılaşmak zorunda kalmazsınız, hem de kafanız rahat eder.