0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tarihi çevir, Özelden yazmışsınız, ben buradan cevap vereyim, Yol Bilgisayarını Türkçe yapamazsınız, bu mümkün değil ne yazık ki. Ancak Bolero İngilizce değil,Türkçe yazılım yüklü, Türkçe olarak kullanabilirsiniz.
evet bende akşam servisi aradım türkçeye çevirebileceklerini söylediler. teşekkürler
Hangi servis bu ? Bizde örnek gösterelim kendi servisimize..
değerli görüş ve önerilerinizi almaktayım, şu an dvd nav.düşünüyorum ,arka bagaj spoıler ve led stop.lamb.sırasıyla yapacağım ,nasıl alacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar tüm skodaturkey forumdaşları Kısmetse ben de 1.6 tdi elegance ile aranıza katılacağım yakın zaman içerisinde.Sizlerden varsa yakın zamanda almış olduğunuz sıfır sunrooflu superb fiyatını ve temiz 2011-2012 ikinci el örnek teşkil edecek şunu alabilirsin dediğiniz linkler varsa paylaşabilirseniz sevinirim. 25-30.000 tl sini nakit verip gerisini kredi ile alacağım o açıdan sıfır araçların düşük kredili durumları da benim için cazip olabilir duruma göre, eğer sıfır için güzel bir fiyat alabilirsem sıfırı da düşünebilirim ama şu an için ikinci el almam daha mantıklı gibi duruyor,sizlerin de düşüncelerinizi önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.Saygılar