škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Skoda Superb Sevenleri Ve Sahipleri Kulubü

Cuneyt · 891 · 374173

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Powolper ;

2011 Model Skoda Superb Elegance Şeker Beyaz 1.6TDİ

Not : Artık ben ekleme yapamıyorum bu başlıkta.

Forum yönetimi yapıyor gerekli güncellemeleri.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün aracıma araç garajda iken çatıdan buz düştü, sağ çamurluğun üst kısmının bir bölümünde göçük oluştu.

Daha önce yine araç garajda iken tavana buz düşmüştü, o zaman bir şey olmamıştı, bu sefer biraz zayiat var.

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.medyaurfa.com
Alıntı yapılan: Cuneyt;327303
Bugün aracıma araç garajda iken çatıdan buz düştü, sağ çamurluğun üst kısmının bir bölümünde göçük oluştu.

Daha önce yine araç garajda iken tavana buz düşmüştü, o zaman bir şey olmamıştı, bu sefer biraz zayiat var.

Geçmiş olsun boya kalkmamışsa vakum yöntemi ile çekilebilir göçük..

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: baba63;327316
Geçmiş olsun boya kalkmamışsa vakum yöntemi ile çekilebilir göçük..

Boya kalkmamış, vakumla düzeltilecek durumda.

SuperB'in kaportası gerçekten çok sağlam.

Geçen sene araca 10 kat yüksekliğindeki bir binanın çatısından tavana buz düştü, bana mısın demedi,

Ankarada dolu yağdığı zaman araç açık havaydı, yine bir şey yoktu,

Bugün de haber verdiler arabanın üzerine buz düştü diye, bir şey olmamıştır diye gittik aracın yanına,

Ama bu sefer küçük bir göçük olmuşmuş, bina yine yüksek bir bina, çatıdan düşmüş buz parçası.

Araçta boya çıkması yok, sadece göçük var,

Bir de araç kirli olduğu için anlayamadım, bir iki tane de kaput üzerinde nokta nokta çok hafif eziklerde oluşmuş gibi, boya kalkması yok, çok hafif izler.

Bunu nasıl düzeltirler onu bilmiyorum, ya da böyle bir iz var mı, yok mu onu da tam anlayamadım.

Çevrimdışı tarihi çevir

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
nihayet aracı teslim aldım benide ekleyin 2012 1.6 tdi eleganc siyah+krem

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
"Skoda SuperB 2012 Model 1.6 TDİ Büyülü Siyah"

Arkadaşlar bu başlıkta eklemeleri ben artık yapamıyorum, bu yüzden ekleme isteğinizi forum yönetimine mesaj atarak iletirseniz gerekli güncellemeleri yaparlar diye düşünüyorum.

Böyle bir kaç üye daha var ekleme yapamadımığız, bu arkadaşların da forum yönetimi tarafından listeye eklenmesi gerekiyor.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yarın sabah aracımı Autokinge bırakıyorum buz düşmesinden oluşan hasarın giderilmesi için.

Hasar 20 cm büyüklüğünde olduğu için mini onarım kapsamında değerlendirilmiyor, kasko poliçem bozulacak.

Sağ ön çamurluğun üzerinde göçme ve kaputun üzerinde ufak ufak çizik gibi izler var.

Boya yapmadan hasar giderilecek, ancak hatanın % 100 giderilemeyeceği, hata kalacağı, ancak bugünkünden çok daha iyi olacağı söylendi,

Bakalım, ne kadar hata kalacak.

Aracı Cumartesi günü teslim alacağım, tamir öncesi ve sonrası fotoları paylaşacağım.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Cuneyt;329068
Yarın sabah aracımı Autokinge bırakıyorum buz düşmesinden oluşan hasarın giderilmesi için.

Hasar 20 cm büyüklüğünde olduğu için mini onarım kapsamında değerlendirilmiyor, kasko poliçem bozulacak.

Sağ ön çamurluğun üzerinde göçme ve kaputun üzerinde ufak ufak çizik gibi izler var.

Boya yapmadan hasar giderilecek, ancak hatanın % 100 giderilemeyeceği, hata kalacağı, ancak bugünkünden çok daha iyi olacağı söylendi,

Aracı Cumartesi günü teslim alacağım, tamir öncesi ve sonrası fotoları paylaşacağım.
Geçmiş olsun Cüneyt Bey.. Umarım en iyi şekilde sonuç alınır..
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: Cuneyt;329068

Geçmiş olsun!

Auto King biraz yokuş yapmış bence.

30 cm'lik kaporta eziğini yapmışlardı, 4 tane farklı hakkınızın hepsini kullanırsak ücretsiz olur demişlerdi.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;329135
Geçmiş olsun Cüneyt Bey.. Umarım en iyi şekilde sonuç alınır..

Eyvallah.

Benim hasarı bildiğim için o bölgeye dikkatle bakacağım için hasarı farkedeceğimi,

Ama hasarı hiç bilmeyen birinin gözüne çarpmayacağını, hasarı farkedemeyeceğini söylediler,

Bakalım, Cumartesi günü belli olur, iyi iş çıkarırlar inşallah.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;329140
Geçmiş olsun!

30 cm'lik kaporta eziğini yapmışlardı, 4 tane farklı hakkınızın hepsini kullanırsak ücretsiz olur demişlerdi.
banada hocam aynısını demişlerdi.2 karış kadar çizik vardı 2 çizik yerine tuttular en az 40 cm vardı 2 hakkın kaldı dediler bana.aslında o kadar işlemlerden sonra bile epey fırça atmıştım elemanlara.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;329140
Geçmiş olsun!

Bir arkadaşımla beraber ziyaret ettik AutoKing'i, adresi Ankara Batıkent.

Genç bir çocuk ilgilendi bizimle, 20-22 yaşlarındaydı, sonra ustaya gösterildi araç, boya muhabbeti geçti önce, ben çamurluğun boyanabileceğini ama mümkünse boya yapılmaması istediğimi söyledim, kaput için ise boya istemediğimi, boya yapılacaksa aracı bırakmayacağımı söyledim.

Sanırım araç boyandı gibi gösterilecek ve kaskodan paralarını öyle alacaklar     (böyle olmayabilir de, sadece bir öngörü), tabi önce biz onlara ödeme yapacağız, sonra da kasko bize ödeme yapacak.

İşin doğrusu pazarlık yapmadım, araç için fiyat aldık, yapılacak işlem nedir diye sorduk ve çıktık, mini onarım için de ısrarcı olmadık, kaputta hasar bir kaç yerde var, çamurluğu mini onarım kapsamında değerlendirseler bile kaput sıkıntı çıkarabilirdi yine.

Ama sizin bu bilgiyi paylaşmanız iyi oldu, Autokinge tekrar yolum düşerse mini onarım hakkımı kullanmak için karşımdaki görevliyi de yormadan gerekli görüşmeleri ve konuşmaları yapacağım.

Çevrimdışı Cuneyt

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracımın çatıdan buz düştükten sonra sağ ön çamurluğun üzerindeki ve kaputun üzerinde oluşan hasarı gösteren resimleri.