0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu 3-4 parça boya olayına oldum olalım uyuz oluyorum, arabada ya 3 parça boya olur ya 4 parça... bence bu aracı boya kontrol cihazıyla güzelce bir tarayın, aynı parçaları 5 bölge test edin (4 köşe ve ortası)
ciddi olduğunuzu ve uzakta olduğunuzu belirterek şasi numarasını isteyip tramerden önce plaka sonrada şasi numarasını kontrol edin3-4 parça olayıda muamma, arkadasın dediği gibi 3 veya 4 tane boyalı yer olur
anakradaki fiyat olarakta donanım olarakta iyi az bi pazarlıkla alınır adanadaki araca o para çok 15.500 e ok derse alın yoksa 2004 abkaradaki araç daha iyi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45010754/detay coll. dan bahsediyordum ama onay bekliyor olmuş
tmm açılınca bir daha bakarım teşekkürler...
istedim verdi temiz çıktı ama adam önden biraz işlem görmüş dedi birde çizikten dolayı etek altında biraz boya varmış...
etek altı komle boya desek daha şık olur kanımca:++::++:
Benzinli HB Focus sahibi olan ve şiddetle satıp dizel Focus almak isteyen biri olarak, çok kilometre yapacaksan dizel al derim... Bir başka başlıkta LPG sarfiyatını 24 krş/km olarak hesaplamıştık diye hatırlıyorum...
Etek altı tam olarak neresi oluyor? Yada arabanın eteği neresi? Yada şöyle sorayım hangi markalar etek giyer? Kısacası bu etek olayını bilen biri bana anlatabilir mi?:confused:
yılmak yok bakmaya devam:++::ok:100.sayfaya ne kaldı ki şunun şurasında:++::++::rock1:
enişte pek o kadar sürmesin diyodum şöyle bi 10. sayfada falan alırım inş:)
:++::++::++:ben şu ana kadar etek giyen bayan gördüm birde iskoç erkeklerde giyiyor diye biliyorum.etek altı denincede kapı çıtalarının altından aşağısı olarak biliyorum yanlışım varsa bilenler düzeltsin.:rock1::++: