škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Focus hb istiyorum...

focuson · 689 · 82766

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: emr82;208464
Şu 3-4 parça boya olayına oldum olalım uyuz oluyorum, arabada ya 3 parça boya olur ya 4 parça... bence bu aracı boya kontrol cihazıyla güzelce bir tarayın, aynı parçaları 5 bölge test edin (4 köşe ve ortası)
"O kadar önemsiz ki hatırlamıyorum bile" imajını yerleştirebilmek için kurulmuş bir cümle.:wnk:

Çevrimdışı serkan35

• Leoncu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
anakradaki fiyat olarakta donanım olarakta iyi az bi pazarlıkla alınır adanadaki araca o para çok 15.500 e ok derse alın yoksa 2004 abkaradaki araç daha iyi
Rover 220 Turbo
2011 Ford Connect

Çevrimdışı focuson

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: yasin90;208527
ciddi olduğunuzu ve uzakta olduğunuzu belirterek şasi numarasını isteyip tramerden önce plaka sonrada şasi numarasını kontrol edin

3-4 parça olayıda muamma, arkadasın dediği gibi 3 veya 4 tane boyalı yer olur :)

istedim verdi temiz çıktı ama adam önden biraz işlem görmüş dedi birde çizikten dolayı etek altında biraz boya varmış...
:taka:

Çevrimdışı focuson

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: serkan35;208537
anakradaki fiyat olarakta donanım olarakta iyi az bi pazarlıkla alınır adanadaki araca o para çok 15.500 e ok derse alın yoksa 2004 abkaradaki araç daha iyi

adanadaki ghia modeli o yüzden israrcı olmuştum 17750 den aşağı düşmüyor..ankarada ki derken hangisi acaba kusura bakmayın o kadar çok arabaya bakıyorum ki hatırlamadım...

Çevrimdışı serkan35

• Leoncu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45010754/detay

coll. dan bahsediyordum ama onay bekliyor olmuş
Rover 220 Turbo
2011 Ford Connect

Çevrimdışı focuson

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: serkan35;208633
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45010754/detay

coll. dan bahsediyordum ama onay bekliyor olmuş

tmm açılınca bir daha bakarım teşekkürler...

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: focuson;208637
tmm açılınca bir daha bakarım teşekkürler...
yılmak yok bakmaya devam:++::ok:100.sayfaya ne kaldı ki şunun şurasında:++::++::rock1:
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: focuson;208627
istedim verdi temiz çıktı ama adam önden biraz işlem görmüş dedi birde çizikten dolayı etek altında biraz boya varmış...
etek altı komle boya desek daha şık olur kanımca:++::++:

Çevrimdışı seyyah

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;208652
etek altı komle boya desek daha şık olur kanımca:++::++:

Etek altı tam olarak neresi oluyor? Yada arabanın eteği neresi? Yada şöyle sorayım hangi markalar etek giyer? Kısacası bu etek olayını bilen biri bana anlatabilir mi?:confused:

Çevrimdışı ernur

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Benzinli HB Focus sahibi olan ve şiddetle satıp dizel Focus almak isteyen biri olarak, çok kilometre yapacaksan dizel al derim... Bir başka başlıkta LPG sarfiyatını 24 krş/km olarak hesaplamıştık diye hatırlıyorum...

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ernur;208665
Benzinli HB Focus sahibi olan ve şiddetle satıp dizel Focus almak isteyen biri olarak, çok kilometre yapacaksan dizel al derim... Bir başka başlıkta LPG sarfiyatını 24 krş/km olarak hesaplamıştık diye hatırlıyorum...
peki sizin araç ne yakıyor lpg km de,ayrıca siz satın Onay beye anlaşın makul ölçeklerde:ok:

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: seyyah;208655
Etek altı tam olarak neresi oluyor? Yada arabanın eteği neresi? Yada şöyle sorayım hangi markalar etek giyer? Kısacası bu etek olayını bilen biri bana anlatabilir mi?:confused:
:++::++::++:ben şu ana kadar etek giyen bayan gördüm birde iskoç erkeklerde giyiyor diye biliyorum.etek altı denincede kapı çıtalarının altından aşağısı olarak biliyorum yanlışım varsa bilenler düzeltsin.:rock1::++:

Çevrimdışı focuson

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;208649
yılmak yok bakmaya devam:++::ok:100.sayfaya ne kaldı ki şunun şurasında:++::++::rock1:

enişte pek o kadar sürmesin diyodum şöyle bi 10. sayfada falan alırım inş:)

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: focuson;208692
enişte pek o kadar sürmesin diyodum şöyle bi 10. sayfada falan alırım inş:)
olmaz ki canım tadı çıkmaz,cümbüşü olmaz,öyle hemen al git olur mu canım?
hem sen alırsan burayada uğramazsın sonra:++::knp:

Çevrimdışı focuson

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ernur;208665

dizel almak riskli çok km yapmış ise alınmaz diğer türlüde bnm gücüm yetmez ah bi yetse...sizin kaç model bana satabilirsiniz?:)bu arada lpg 24 kuruş focus için iyi sanırım...

Alıntı yapılan: fenomen;208675
:++::++::++:ben şu ana kadar etek giyen bayan gördüm birde iskoç erkeklerde giyiyor diye biliyorum.etek altı denincede kapı çıtalarının altından aşağısı olarak biliyorum yanlışım varsa bilenler düzeltsin.:rock1::++:

konuyla alakasız ama enişte bir de gömleklerin en alt tarafınada etek deniyor duymuştum:)