0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama enişte 1.8 in vergisi fazla olmaz mı?bir de 1.8 dizel yine baya yakmaz mı? arabayı beğendim hem denizlide hem km düşük...
Araba güzeldi 1.8 çok yakar
banada öyle geliyor ama dizel olması etkilemez mi yoksa?1.8 dizellerle ilgili bilgim yok...
fazla yakmaz zor değil bunu öğrenmek 1.8 focus dizel yakıt verileri olarak servisden nettende bilgi alabilirsiniz.bana göre fazla yakmaz az yakar.bir aracı küçük motorlamı taşımak kolay olur yüksek ve büyük motorlamı taşımak,bu açıdan bakın birde eski teknolojı değil ki bu motorlar.
ben km den bile şepeliyim bi kere göstergeler neden değişmiş üstündeki gösterge 2.0 coupe aracın göstergesi 7000 devir var ya heryeri değişmiş bi araç stoplar farlar jantlar vites topuzuna kadar uzak durun derim ben
arkadaşlar bu adamın başka bir ilanı daha var seyyar galerici mi yoksa bu?
doğru yoldasın onay devam sen bu işi erken kavradın eeee kimin öğrencisi o:++::++::++:
sana bundan verelim karizmatik bir araç onay yakışır kayseri peşine takılır vallahi:ok::++:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a4-ogretmenden-nerdeyse-sifir-ayarinda-audi-a-4-full-full-kusurs-34337458/detay
enişte yarı fiyatını karşılarsan buna sahip olabilirim tabi vergisi falan filan derken bu evin önünde yatar herhalde anca seyrederim bide içine oturup direksiyonu tutarım:++: