0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onay hocam 1.8 tdci motor simdiki 1.6tdci'den daha performanslı, 250NM tork üretiyor arac 115 bg Bu arac ülkemize az sayıda ve kısa süre diliminde girdi, nadir bulunan aracın temizinide bulmak zor olmalı sanırım ama bulursanız alacağınz 1.6 benzinli gibi yokuslarda bayılmaz torkun etkisiyle ucurur sizi
alacağınz 1.6 benzinli gibi yokuslarda bayılmaz torkun etkisiyle ucurur sizi
onu biliyorumda eskilerde ghia dan sonra sıralama nasıl oluyor?
onay hocam 1.8 tdci motor simdiki 1.6tdci'den daha performanslı, 250NM tork üretiyor arac 115 bgBu arac ülkemize az sayıda ve kısa süre diliminde girdi, nadir bulunan aracın temizinide bulmak zor olmalı sanırım ama bulursanız alacağınz 1.6 benzinli gibi yokuslarda bayılmaz torkun etkisiyle ucurur sizi
2002-2005 arası sıralama 1.ghia 2.collection 3.comfort ambiente yok bu model yıllarında 2002 den önce ambiente vardı en alt donanım.darklıne focusun 2 kapılı olan modelinin adı.trend 2006 dan sonra yıllarda var.bende 2005 comfort var satıyorum gri.sedan ama malesef:)
peki murat bey collection ve comfort arasında çok fark var mı?ghia yı biliyorum en donanımlısıda...birde ghia almazsam çok şey kaybeder miyim?
evet kaybedersin:ok:
yapma enişte:( ghia alamazsam azcık teselli olsun diye soruyorum:)
o zaman ben biraz daha sabredeyim illaki ghia diyeyim:)
:+1::+1::+1: O zamana kadar araştırırsın zaten .Peşimizden atlı koşturmuyo ya .Rahat rahat ilanları araştırırız :ok:
o atlı meselesini gel bir de bana sor atlı değil atlılar var benim peşimde:++: