0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
focus seven birisi olarak bende katılabilirmiyim:bnn::bnn::bnn:
ne demek enişte ilk seni görmek çok güzel senin rekoru kırmak istiyorum:)skoda sitesinde focus konusu açarak rekor kırmak istemek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bakalım:)
:ok::+1::++::++::++:olsun şimdiden açtığın topiğin birisi 8.sayfaya ulaşmak üzere:ok:
işte sonunda bir kayserili imkan olursa birgün yüz yüze görüşmek isterim
evet enişte bu kadar hızlı olacağını sanmamıştım:)
onay fethiye li efekan,ama onu oradan evlendirirsen oralı olur:++:çiçeği burnunda ing.öğretmeni daha ne olsun tanırım iyi çocuktur içkisi rakısı yoktur,işden eve evden işe.:ok::++::++::++: ya ne diyorsun bu forumun en fazla mesaj yazma sırlamasına bakarsan ne dediğimi anlarsın.:knp:
malesef kayserili değilim ama kendimi buralı gibi hissetmeye başladım 3.ayımdayım:) bu arada muğlalıyım görüşmek istersende develideyim hem bu arada focus seviyo musun bilmiyorum ama bir şeyler yazdığın için teşekkür ederim...focus bulursan haberim olsun:)
onay fethiye li efekan,ama onu oradan evlendirirsen oralı olur:++:çiçeği burnunda ing.öğretmeni daha ne olsun tanırım iyi çocuktur içkisi rakısı yoktur,işden eve evden işe.:ok::++::++::++:
develi pek uzak ama inşallah birgün abimle birlikte geliriz buluşup cıvıklı yeriz ne yalan söyleyim eski kasalarını pek sevmiyorum ama yeni kasa focuslar güzel mesaj alındı abi hemen çöpçatan komşulara haber salıyom :++::++::++:
onay fethiye li efekan,ama onu oradan evlendirirsen oralı olur:++:çiçeği burnunda ing.öğretmeni daha ne olsun tanırım iyi çocuktur içkisi rakısı yoktur,işden eve evden işe.:ok::++::++::++: ya ne diyorsun bu forumun en fazla mesaj yazma sırlamasına bakarsan ne dediğimi anlarsın. :knp:
teşekkür ederim enişte ama arabam olduğunda emin misin işten eve evden işe olacağını?:++:
Viskisi mi vardır?!:rm::hanz::xx:
Forumda Var 4 tane filan focusçu