selam skodaturkey ailesi...
antalyadan katılıyorum aranıza uzun zamandır (3-4 hafta) forumu takip ediyorum aracım 99 model siyah corollam var. özel bir şirkette kalite yönetim sistemini yönetiyorum. kaputtaki taş izlerini nasıl yok ederim die nette arama yaparken tesadüfen buldum siteyi... iyi de oldu hani...
forumu araştıra araştıra bir çok şey öğrendim öncelikle gittim bi KL marka polisaj makinesi aldım sonra hurda bir panel... sonra ucuz 7-8 tl lik pasta cila... 1000-1500-2000 su zımparası... matkap, hilti, spiral filan kullandım ama polisaj makinesi kullanmadığım için arabalara geçmeden muhakkak deneme yapın demişsiniz bende bu şekilde başladım... hatta hurda panele çizik atıp onu bile yok ettim.. gerçi bi kısmında zımpara yaparken saca kadar inmişim
bir sürü marka bir çok çeşit var hepsinden bi sonuç çıkarabilirsem bende corollama babmın caddye eniştenin forda tatmadığı zevkleri tattıracağım
nerden başlamalıyım diye sormayacağım sıralama şu şekilde,
yıkama----> kil----> IPA----> polish----> glaze----> wax sanıyordum ama IPA polishden sonraymış
camlar için ceryum oksit...
taş izleri için rötuş boyası ve zımpara...
markalara takılıyorum ama meguiars, atas ürünleri ideal gibi... neyse öğreneceğiz...
hepinize iyi forumlar...