Elinle kapat gitsin hocam. Bunu için arabanın en az kırk yeri sökülür kanımca. Gerek yok bu kadar bızıklattırmaya bunun için. Çok elzem bir şey değil kanımca.
uğurcuğum haşmetlüm bi tnem mesele ne biliyormusun u zakdan kumandayla şöyle gerinerek vede kasılarak onun katlanmasıı seyretmek:++::++::++:
Kapatmaya gerek yoktur Hocam için, km kareye 2 oto düşer Ortaca cami mevkiinde :++:
mevzu bunun koforunu yaşamak hocam yoksa dediğin gibi aynen ammavelakin cuma günleri ortaca'nın pazarı olduğu için araç park etmek için şehir merkezini 3 defa tavaf ediyorum bazende hiç bulamıyor en az 1 km uzak bi yerlerde bulabiliyorum.
kardeş, bende şu an 2010 octi elegance var ve katlanır ayna aynı superbde olduğu gibidir. Bu özellik octide de standarttır. Yani hem uzaktan kumanda ile aynalar kapanıyor hem de içeriden manuel olarak kapanıyor. Ayrıca Octide 4 kapı camı uzaktan kumanda ile açılıp kapatılabiliyor. Bu özellik superbde var mı bilemiyorum. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
evet standartlarda var görünüyor ama işte doğuş oto politikası bazılarında da olmayabiliyor :sopa::sopa::sopa:octide olan zaten süperb de vardır,camların uzakdan açılıp kapanması var benim octide.:ok:
« Son Düzenleme: 24 Mart 2011, 07:49:49 Gönderen: fenomen »
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ