škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Yeni nesil Hyundai Accent bu mu?

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Can;211374
Bu makyajlı versiyonuydu,Trye gelmedi abi.

İyiki gelmemiş, Çok tipsiz :D

Bu da içi...

2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı Salih28

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
bu uzak doğuluların kafaları çalıyo amennada hiç estetik düşünce yok ya her arabalarında bi çakmalık seziyorum buda arkadan corolla ya benziyo:D

Çevrimdışı memati50

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
içi hoşmuş ama donanımlar felanda güzele benziyor

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kim ne derse desin, adamlar güzel yapmış..

Ayrıca çıkardıkları son 3 modelin hepsi 5 yıldızı kapmış.(2008-2009-2010).  :ok:

Bizde ise; Fabia 4 yıldız.(2009)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

Çevrimdışı Salih28

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
ciddden 5 yıldız mı ya :kork1:

evlerden ırak valla Allah kimseye kaza bela vermesin:(

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Salih28;211410
ciddden 5 yıldız mı ya :kork1:

evlerden ırak valla Allah kimseye kaza bela vermesin:(

Bu Accentler ve önceki hiç bir accent teste girmedi..(EuroNcap)

Elbette kazanın oluş şekline hızına bağlı olarak bu fotoğraftaki görüntü yaşanabilir.Aynı görüntüyü Skoda'da da bile görmek mümkün...

Accent dışından diğer tüm modeller nerdeyse 5 yıldızı kapmak üzere..

Ama çok doğru bu markanın önceki yıllardaki üretimlerindeki güvenlik seviyesi heyecan verici türdendi..

Allah korusun tabi, isterse 10 yıldız olsun, mercedes olsun, kaza affetmez..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

hasan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: dgn;211296
çoh ciks:D

Şaka bir yana beğenmedim.
Nesini beğenmediniz?

Çevrimdışı mkucuk

• Mastır Yoda
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
benimde ilk göz ağrım eram var 2010 model. gayet memnunum. ince sac kullanılmamış.  şasi de gayet iyi. torpidosu da kaliteli. öyle yerden yere vurulacak bir araç değil. uçan  teneke falan yazılmış. yargısız infaz yapmak bu kadar kolay mı diye  sormak istiyorum? yoksa accent era yüksek mühendisi mi var acaba?

Çevrimdışı Salih28

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
burda amacımızın gırgır şamata olduğunu düşünüyorum kırılcak gücencek bi durum yok sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ;)

Çevrimdışı tufan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
dünyanın en büyük 4. üretici Hyundai-Kia adamlar uygun fiyata iyi araba veriyorlar Tr de asılıyorlar müşteri gelinnce showrooma adama bırak artislik yapmayı almıcak adama araba satıyorlar .

ama 10 senesi var 10 sene sonra daha da iyi olduklarında onlarda burunlrından kıl aldırmazlar

bakınız Renault bakınız vw

Çevrimdışı mkucuk

• Mastır Yoda
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Salih28;211502
burda amacımızın gırgır şamata olduğunu düşünüyorum kırılcak gücencek bi durum yok sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz ;)
kırılıp gücenmek gibi bir tavrım yok. sadece önyargılı yaklaşımlara sitem ediyorum. :)
bir aracın fotoğrafını görünce sadece göründüğü kadarına yorum yapılabilir. uçan teneke demek için aracın üretildiği sacın teknik verilerini bilmek gerekli.
ben bu yenisinin tipini pek beğenmedim ama içi çok güzel. yayınlanmış verilerle ancak bu kadarına yorum yapılabilir.:ok:

Alıntı yapılan: tufan;211520
dünyanın en büyük 4. üretici Hyundai-Kia adamlar uygun fiyata iyi araba veriyorlar Tr de asılıyorlar müşteri gelinnce showrooma adama bırak artislik yapmayı almıcak adama araba satıyorlar .

ama 10 senesi var 10 sene sonra daha da iyi olduklarında onlarda burunlrından kıl aldırmazlar

bakınız Renault bakınız vw
:+1:

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Harbiden güzelmiş...
-------------------------------------------------

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: mkucuk;211525
kırılıp gücenmek gibi bir tavrım yok. sadece önyargılı yaklaşımlara sitem ediyorum. :)
bir aracın fotoğrafını görünce sadece göründüğü kadarına yorum yapılabilir. uçan teneke demek için aracın üretildiği sacın teknik verilerini bilmek gerekli.
ben bu yenisinin tipini pek beğenmedim ama içi çok güzel. yayınlanmış verilerle ancak bu kadarına yorum yapılabilir.:ok:

:+1:
Yalnız hemen herkes özellikle Era için "sacı beş para etmez" der ve ilk defa senden duyuyyorum sacının iyi olduğunu. Sacın nesine kötü diyorlar veya sen nesini iyi buluyorsun?

Çevrimdışı mkucuk

• Mastır Yoda
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;211535
Yalnız hemen herkes özellikle Era için "sacı beş para etmez" der ve ilk defa senden duyuyyorum sacının iyi olduğunu. Sacın nesine kötü diyorlar veya sen nesini iyi buluyorsun?
evet, herkes era'nın sacına sağına soluna kötü der. ama kaç kişi iyi sacın hangi normlarda olduğunu bilip bu yorumları yapıyor allah bilir.
bizim sülalenin bir yarısı gemi makine mühendisi, makine mühendisi, metal bilimci. bir araç almadan önce bizzat fabrikalara gidip incelemerde bulunuyoruz. zaten bir çoğu araba fabrikalarında görev yapıyor.
ben era'yı almadan önce hyundai assan'a gittik amcamla. incelemelerde bulundu ve satıldığı fiyata alınabilecek en iyi araç olduğunu söyledi. kullanılan her türlü malzeyi beğendi. kullanılan malzemelerin teknik verilerini inceledi. babalar gibi türk üretimi sac kullanıyorlar. tofaşlarda çin malı sac kullanıldı, herkes akıbetini biliyor.
yalnızca boyası biraz kalitesiz ve bazı küçük ayrıntılar yok. mesela cam açma düğmelerinde led yerleri var ledler yok :)
velhasıl böyle bir araştırma sonrasında satın aldım erayı. sonra mercedese geçtim tabi ama erayı ayrı seviyorum.
era ucuz diye küçümsenecek bir araç değil.