škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fenerbahçe Yönetimi !!!

crash · 40 · 11054

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Galatasaray rijkaard' ı getirmiş öncelikle onları tebrik ediyorum.Adam Barcelonayı ispanya şampiyonu ve şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı.Bizde hala geçmişte kalan Daum' u köln' den getiriyoruz.Mehmet Topuz' uda 200 bin euro için beşiktaşa kaptırıyoruz.Daum' un ilk icraatı Lugano' yu istememesi.Yerine köln' de oynayan adı sanı belli olmayan bir defans oyuncusunu getireceğini söylemesi.Ben böyle rezillik görmedim arkadaş.Dünya' nın en zengin 20 kulübü arasındasın ama bir halt yaptıkları yok.Daum kim ya.Daha 3 sene önce kovmadımı aziz başkan bunu.Niye tekrar getiriyosun takımın başına tükürdüğünü yalıyosun.Ben yönetimden bu sene bombalar bekliyordum ama bombaları cimbomla kartal patlatıyor.Bir cimbomun aldığı teknik direktöre bakın birde bizimkine.Ali Şen' in dediği gibi kasımda kongre olur aziz yıldırım gider ve yaptığı bunca icraatta onla beraber tarihe karışır.Bu sene fenerlileri yine çile, dert bekliyor.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
saglam bir rakip çıksa aziz yıldırıma muhalefet sıkı bastırsa böyle olmaz heralde
2006 GOLF PLUS

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
şuan lig tv yi izliyorum ve hem mehmet topuz hemde kayserispor genel menajeri süleyman hurma telefon bağlantısı gerçekleştirildi.Önce Mehmet topuz bağlandı.Ben beşiktaşlıyım beşiktaşta oynamak istiyorum ve yöneticilerimdende anlayış bekliyorum dedi.Sonra süleyman hurma bağlandı.Biz yönetim olarak fenerbahçeyle anlaştıkve onlara söz verdik sözümüzden dönemeyiz dedi.Beşiktaş keşke ilk önce bizle sonrada mehmet topuzla anlaşsaydı.Beşiktaşın mehmetle anlaştığından sonradan haberimiz oldu.İş baya çıkmaza girdi yani.Ama kayseri başkanı söz verdiyse sözünden dönmesi imkansız.Gerçi mehmet topuz ben beşiktaşlıyım dedikten sonra fener yönetimi alırmı mehmeti orası biraz zor gibi.Kayseri başkanı çok zoruma düştü bence mehmet topuz yüzünden.Ama mehmetinde ben beşiktaşlıyım demesi hiç etik değil yanlış yaptı bence.

Çevrimdışı YÜKSEL

• Forumun Abisi
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crash;16889
Galatasaray rijkaard' ı getirmiş öncelikle onları tebrik ediyorum.Adam Barcelonayı ispanya şampiyonu ve şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı.Bizde hala geçmişte kalan Daum' u köln' den getiriyoruz.Mehmet Topuz' uda 200 bin euro için beşiktaşa kaptırıyoruz.Daum' un ilk icraatı Lugano' yu istememesi.Yerine köln' de oynayan adı sanı belli olmayan bir defans oyuncusunu getireceğini söylemesi.Ben böyle rezillik görmedim arkadaş.Dünya' nın en zengin 20 kulübü arasındasın ama bir halt yaptıkları yok.Daum kim ya.Daha 3 sene önce kovmadımı aziz başkan bunu.Niye tekrar getiriyosun takımın başına tükürdüğünü yalıyosun.Ben yönetimden bu sene bombalar bekliyordum ama bombaları cimbomla kartal patlatıyor.Bir cimbomun aldığı teknik direktöre bakın birde bizimkine.Ali Şen' in dediği gibi kasımda kongre olur aziz yıldırım gider ve yaptığı bunca icraatta onla beraber tarihe karışır.Bu sene fenerlileri yine çile, dert bekliyor.

Aziz Yıldırım'ı savunmakl için değil ama bazı yanlışları düzeltmek için yazma ihtiyacı hissettim.

Öncelikle Daum'u başkan kovmadı Daum kendi sağlık problemleri ve tedavisinin Almanya'da yapılması ve uzun zaman alacağı için Başkanın ısrarına rağmen kendi gitti.
Lugano bu takıma Daum tarafından istendiği için geldi. Lugano FB'ye gelmeden önce adını duymuş muydunuz hiç?

Mehmet Topuz'u eğer almak isteseydik şimdi FB forması üzerinde idi alınmadı ise sebebi vardır!
Daum tahmin edemeyeceğiz kadar dünya futboluna hakim bir hocadır.
G Amerika ligini takip eden kendi adamları vardır. Adını sanını tanımadığız iyi futbolcuları bulur. Ama siz alırsınız alamazsınız o ayrı...

Rijkaard'ın da biraz abartıldığını düşünüyorum...
Seneye Ak koyun kara koyun belli olur...
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez. MONTAIGNE... :dede:

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: YÜKSEL;16908
Aziz Yıldırım'ı savunmakl için değil ama bazı yanlışları düzeltmek için yazma ihtiyacı hissettim.

Öncelikle Daum'u başkan kovmadı Daum kendi sağlık problemleri ve tedavisinin Almanya'da yapılması ve uzun zaman alacağı için Başkanın ısrarına rağmen kendi gitti.
Lugano bu takıma Daum tarafından istendiği için geldi. Lugano FB'ye gelmeden önce adını duymuş muydunuz hiç?

Mehmet Topuz'u eğer almak isteseydik şimdi FB forması üzerinde idi alınmadı ise sebebi vardır!
Daum tahmin edemeyeceğiz kadar dünya futboluna hakim bir hocadır.
G Amerika ligini takip eden kendi adamları vardır. Adını sanını tanımadığız iyi futbolcuları bulur. Ama siz alırsınız alamazsınız o ayrı...

Rijkaard'ın da biraz abartıldığını düşünüyorum...
Seneye Ak koyun kara koyun belli olur...

Madem daum dünya futboluna hakim büyük bir hoca neden dünya çapında büyük bir kulübü çalıştıramadı peki.Dünyadaki en akıllı takım bizmiyiz.Biz fenerliler hep kendimizi kandırmışızdır.Huyumuz kurusun diyorum sadece :)

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: crash;16902
şuan lig tv yi izliyorum ve hem mehmet topuz hemde kayserispor genel menajeri süleyman hurma telefon bağlantısı gerçekleştirildi.Önce Mehmet topuz bağlandı.Ben beşiktaşlıyım beşiktaşta oynamak istiyorum ve yöneticilerimdende anlayış bekliyorum dedi.Sonra süleyman hurma bağlandı.Biz yönetim olarak fenerbahçeyle anlaştıkve onlara söz verdik sözümüzden dönemeyiz dedi.Beşiktaş keşke ilk önce bizle sonrada mehmet topuzla anlaşsaydı.Beşiktaşın mehmetle anlaştığından sonradan haberimiz oldu.İş baya çıkmaza girdi yani.Ama kayseri başkanı söz verdiyse sözünden dönmesi imkansız.Gerçi mehmet topuz ben beşiktaşlıyım dedikten sonra fener yönetimi alırmı mehmeti orası biraz zor gibi.Kayseri başkanı çok zoruma düştü bence mehmet topuz yüzünden.Ama mehmetinde ben beşiktaşlıyım demesi hiç etik değil yanlış yaptı bence.

alır alır fenerde manevi duygu pek yoktur para verir anca.

anelka öyle yapmadı mı, çok takdir ediyorum o adamı, herkesten zeki. treylerle para götürmüştür fenerden, %5 kapasiteyle oynayarak.

çoğu yabancının fenere gelip yatarak yatırım yapmasının örneğidir. ortegaya hiç girmeyim :hanz:

ama anelka şu aralar görüldüğü üzere Chelsea'de, Premier Lig gibi bi atmosferde ne biçim oynamaktadır.

işte Fenerdeki dengesizlik buradan ileri geliyor. fenerdeki yabancılar  o kadar kaliteli büyük futbolcular ki, ama oynamıyorlar. GS nin başınıda geçen sezon bi lincoln belası sardı. ne olacak bu büyükler bilemiyorum.

ayrıca keş madde bağımlısı olan, TR de büyük takım gezmiş sonra cortlayıp gitmiş bi hocadan ne olur bilemem, inşaallah Fenerbahçe'ninde, Daum'un hakkında en hayırlısı olur.

TR de taş üstüne taş koymuş tek yabancı adam (yakın geçmişten bahsediyorum, souness'ı falan karıştırmayalım) Lucescu'dur. bunu yollayan GS de BJK de maldır.

yine bu sezon zirvedeki takımlara bakın? sivas, BJK gibi, Türk t.direktörler.

ayrıca bu ligde daha hala Türkiyede modern futbola geçişi sağlayan Denizli ile Terimden başka (ki bu 20 sene önce oluyor) adamakıllı teknik direktör çıkmamasıda çok acıdır.

octaviaman

• Ziyaretçi
Ben bir gsli olarak fb yönetiminden son derece memnunum.:hanz:

Çevrimdışı mihalgazi

• Site Güvenliği
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;16963

:knp::kat::adm::clap::rm:

SKODATURKEY ailesi bir AYRICALIKTIR

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şimdide mehmet topuz savaşı başladı :D Ortalık kaynıyor valla.Yıldırım Demirören Fenebahçe' yi eziklikle suçladı :) Ama beşiktaş yanlış yaptı.Önce kayseriyle anlaşmalıydı.Mehmet Topuz' da beşiktaşta oynamak istiyormuş ve fenerbahçeye imza atmayacağım falan gibi sözler sarfetti.Ama bonservisini fener almış durumda.Ya bu adam değilmiydi daha geçen sene türkiyede fenerden başka kulüpte oynamam diyen.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Beşiktaş mafyası işe girdi mehmeti tehdit etti galiba.Bizimkilerde mehmeti kaldığı otelden kaçırcaklarmış ama bunu duyan beşiktaş yönetimi mehmeti başka otele almış ve başınada 5 koruma dikmiş :D Yavv resmen 70' li, 80' li yıllara döndük :D futbolcu kaçırıyorlar :D

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: crash;17105
Şimdide mehmet topuz savaşı başladı :D Ortalık kaynıyor valla.Yıldırım Demirören Fenebahçe' yi eziklikle suçladı :) Ama beşiktaş yanlış yaptı.Önce kayseriyle anlaşmalıydı.Mehmet Topuz' da beşiktaşta oynamak istiyormuş ve fenerbahçeye imza atmayacağım falan gibi sözler sarfetti.Ama bonservisini fener almış durumda.Ya bu adam değilmiydi daha geçen sene türkiyede fenerden başka kulüpte oynamam diyen.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Beşiktaş mafyası işe girdi mehmeti tehdit etti galiba.Bizimkilerde mehmeti kaldığı otelden kaçırcaklarmış ama bunu duyan beşiktaş yönetimi mehmeti başka otele almış ve başınada 5 koruma dikmiş :D Yavv resmen 70' li, 80' li yıllara döndük :D futbolcu kaçırıyorlar :D

olayla ilgili video :D:D:D

http://www.futbolizlesek.com/video/1165/Kemal-Sunal-Emre-Belozoglu-benzerligi

Ugur A.

• Ziyaretçi
Mehmet Topuz Galatasaray' a gelirse sorun hallolur diye düşünüyorum.:hih::huh::kiki::haha:

Çevrimdışı Mesdi

• ST Aile Ferdi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.seatclubturkey.com/plaka/plaka_olustur.php?text=34+UDD+63
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;17441
Mehmet Topuz Galatasaray' a gelirse sorun hallolur diye düşünüyorum.:hih::huh::kiki::haha:
:+1: bende :kiki:
2006 GOLF PLUS