şuan lig tv yi izliyorum ve hem mehmet topuz hemde kayserispor genel menajeri süleyman hurma telefon bağlantısı gerçekleştirildi.Önce Mehmet topuz bağlandı.Ben beşiktaşlıyım beşiktaşta oynamak istiyorum ve yöneticilerimdende anlayış bekliyorum dedi.Sonra süleyman hurma bağlandı.Biz yönetim olarak fenerbahçeyle anlaştıkve onlara söz verdik sözümüzden dönemeyiz dedi.Beşiktaş keşke ilk önce bizle sonrada mehmet topuzla anlaşsaydı.Beşiktaşın mehmetle anlaştığından sonradan haberimiz oldu.İş baya çıkmaza girdi yani.Ama kayseri başkanı söz verdiyse sözünden dönmesi imkansız.Gerçi mehmet topuz ben beşiktaşlıyım dedikten sonra fener yönetimi alırmı mehmeti orası biraz zor gibi.Kayseri başkanı çok zoruma düştü bence mehmet topuz yüzünden.Ama mehmetinde ben beşiktaşlıyım demesi hiç etik değil yanlış yaptı bence.
alır alır fenerde manevi duygu pek yoktur para verir anca.
anelka öyle yapmadı mı, çok takdir ediyorum o adamı, herkesten zeki. treylerle para götürmüştür fenerden, %5 kapasiteyle oynayarak.
çoğu yabancının fenere gelip yatarak yatırım yapmasının örneğidir. ortegaya hiç girmeyim :hanz:
ama anelka şu aralar görüldüğü üzere Chelsea'de, Premier Lig gibi bi atmosferde ne biçim oynamaktadır.
işte Fenerdeki dengesizlik buradan ileri geliyor. fenerdeki yabancılar o kadar kaliteli büyük futbolcular ki, ama oynamıyorlar. GS nin başınıda geçen sezon bi lincoln belası sardı. ne olacak bu büyükler bilemiyorum.
ayrıca keş madde bağımlısı olan, TR de büyük takım gezmiş sonra cortlayıp gitmiş bi hocadan ne olur bilemem, inşaallah Fenerbahçe'ninde, Daum'un hakkında en hayırlısı olur.
TR de taş üstüne taş koymuş tek yabancı adam (yakın geçmişten bahsediyorum, souness'ı falan karıştırmayalım) Lucescu'dur. bunu yollayan GS de BJK de maldır.
yine bu sezon zirvedeki takımlara bakın? sivas, BJK gibi, Türk t.direktörler.
ayrıca bu ligde daha hala Türkiyede modern futbola geçişi sağlayan Denizli ile Terimden başka (ki bu 20 sene önce oluyor) adamakıllı teknik direktör çıkmamasıda çok acıdır.