škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

30 bin tl önereceğiniz oktavia kaç model ve hangi serisi

malis · 53 · 17449

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı malis

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
30 bin tl civarına oktavia almayı düşünüyorum... önerebileceğiniz seri ve modeller var mı?
 ben benzinli modelleri düşünüyorumda

Çevrimdışı GökhanBa

• Fluence 1.5 dCI
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
2008 ambiente-2009 classic alabilirsin.
Zira bu ara piyasa çok yükseklerden uçuyor.

Çevrimdışı BuRZuM0765

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
İlanları gezerken gördüm şöyle bir şey olabilir bence fiyatı biraz daha aşağı çekebilirseniz eğer; çünkü liste fiyatı 34.170 TL+Metalik(960)+Sigorta(250 civarı)

http://www.araba.com/3653771/Skoda%20Octavia%201.6%20Classic?r=0
« Son Düzenleme: 30 Mart 2011, 18:54:33 Gönderen: BuRZuM0765 »
[SIGPIC][/SIGPIC]1.2 HTP Ambiente Dinamik
Kapuçino Bej

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
classicle uğraşmayın 2005 üstü elegancedan başkası yalan daha yeni Muhammet hocam aldı 25 civarına.

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
şu devirden sonra dizelden sonrası olmaz bence. dizel otomobil bakmanızı tavsiye ederim

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;213850
classicle uğraşmayın 2005 üstü elegancedan başkası yalan daha yeni Muhammet hocam aldı 25 civarına.
:ok::ok:en dolusu elegance ama ambiante olabilir km si düşük vuruksuz kırıksız,ama senin araçtan beklentilerinde önemli,fazla donanıma ne gerek var temiz olsun parası az olsun da diyebilirsi o zaman a5 kasa lpg+ambiante olur clasic boş paket sayılır.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-octavia-1-6-ambiante-plus-navigasyonlu-46086194/detay
gayet makul ama 28 e zorlarsan olabilir.
« Son Düzenleme: 30 Mart 2011, 20:02:53 Gönderen: fenomen »
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı malis

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
arabanın donanımlı olmasını istiyorum aslında bazende donanımı boşver model yüksek olsun diyorum acaba eleganc ile clasic arasında ne gibi konfor ve fark var... birde bu oktavia larda tüp takılmayan modeller varmış bu hangi seri acaba?

mesela mpi ile fsi arasındaki fark nedir?

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: malis;213983
arabanın donanımlı olmasını istiyorum aslında bazende donanımı boşver model yüksek olsun diyorum acaba eleganc ile clasic arasında ne gibi konfor ve fark var... birde bu oktavia larda tüp takılmayan modeller varmış bu hangi seri acaba?

mesela mpi ile fsi arasındaki fark nedir?
benim aldığım octi 1.6 fsi elegans ben aylık ortalama400-500 km arası yolculuğum oluyor yazın 800km yi buluyor onun için ben benzinli tercih ettim şimdi şu günlerde 8-10 km yolda 6.7lt uzun yolda şu ana kadar en düşük 6.1 lt ye kadar düşürebildim 100km de yakıt ortalamam.ilk aldığım zamanlarda 3 şubatta falan o zamanları kısa yolda 8lt yi gördüm,geçenlerde en son 18 km çoğu dik rampada 9.5 lt gördüm.Ben şu anda yakıtından memnunum.
Lpg takılıp takılamama konusunda mpi motora göre yeterli tasarrufun yapılmadığı veya verimli olup olmadığı hep kuşkuludur.Takılmasına takılıyor en düşük versiyou 2500 tl lpg kit dönüşümü fiyatı.çok harika yakıt verilerini bulduğunu iddia edenler var ama ben bizzat taktıralarla görüşüp konuşmadım.
Lpg düşünüyorsanız fsi düşünme derim.
fsi yakıt verileri mpi ye göre 100km de 1-1.5 lt daha az yakıyor diye okumuştum ki veriler öyle diyor yakıt özelliklerinde.bende onun için aldım.fsi motor olarak çok hassas bir motora sahip daha 2 aylık bir kullanıcıyım ama şu ana kadar motordan veya performansından bir şikayetim yok.Ama öyle aman aman mpi motora göre ciddi bir performans farkı yok.mpı 102 ps fsi 115 ps.
fsi hassas motor olduğu için ben 97 oktan kullanıyorum.
elegans diğer klasik donanıma göre ciddi farklar var.fark olarak ön arka kol dayama,ön kol dayama soğutuculu,yağmur,far,park sensörleri,multifonksiyonel direksiyon,cc,10 iarbag veya perde hava yastıkları,torpido gözü soğutmalı,uzaktan kuamndalı cam açma kapama,kendiliğinden kararan iç-dış aynalar,camlar otomatik 4 adet,dijital klima arka bölmeli,geniş ekran yol pc aklıma gelenler bu kadar.çelik jant 16 inc jantlar.
« Son Düzenleme: 31 Mart 2011, 12:55:07 Gönderen: fenomen »

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Siz Muhammet Hocamın topice bakın bence :D:D orda çokça mevcut (eğer ilanlar kaldırılmamışsa) topicin adı  ''Araba Tavsiyelerinizi Bekliyorum'' :D:D burdan her türlü a5 octilere ve a4 octilere bakabilirsiniz :D
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;214185
Siz Muhammet Hocamın topice bakın bence :D:D orda çokça mevcut (eğer ilanlar kaldırılmamışsa) topicin adı ''Araba Tavsiyelerinizi Bekliyorum'' :D:D burdan her türlü a5 octilere ve a4 octilere bakabilirsiniz :D
:++::++::++::knp:

Çevrimdışı mertozbek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bence madem 30,000 e kadar çıkılıyor en son makyajlı kasa alın derim naçizane donanıma değilde model ve tipe göre  :ok:

Çevrimdışı igo_ist

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ben de 10 gün önce 2006 FSI Elegance aldım çok beğendim ne ararsan var illa lpg olacak diyorsan FSI lere biraz zor takılıyor ya da çok pahalı LPG markaları var ama ne olursa olsun FSI Elegance tam binilecek araba

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: igo_ist;214939
Ben de 10 gün önce 2006 FSI Elegance aldım çok beğendim ne ararsan var
Hayırlı Olsun :)
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah