0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öğrenci iken alınır paşa paşa binilir sonra satılmaz.M20 motor yapılır.Yolda geçemeyeceğiniz taşıt sayısı tüm trafiğin %1'ini oluşturur..
E30 hemde kısıtlı bütçe ile cık olmaz o resimdeki bmwnin üstünde en az 15 bin harcanmış ki arac zaten bi ara 20 bin gibi bi fiyattan satıldı diye biliyorum
resimdeki araç kayseride mmpowerda yapıldı bence o araç 13.500tlye satıldı diye biliyorum dediğiniz gibi e30 kısıtlı bir bütçeyle olmaz fakat bu arabanında en önemli detayı temiz motorlu ve yürüyenini bulmak öyle bir araç bulduktan sonra görünüşünü mükemmelleştirmek çok zor değil
kayseride yapıldı biliyorum hatta ben o zamanlarda e30 ile yeni yeni ilgeniyordum aklımda öyle bi rakam kalmış yanılıyor olabilir de hatta bir çok resmi mevcuttu arşivimde güzel bir araç :d yürüyeni motoru temiz kasası temiz bir e30 en az 10 bine müşteri bulur hiç zorlanmadan
şakamı bu öğrenci adam nasıl olacakta motor yapacak bir bmw motoru yapmak kaç para acaba ki bahsi geçen motor m10 serisi karbüratörlü de değil m20 motordan bahsediyoruz 316İ bile olsa yoldaki çoğu araçtan rahatlıkla tokat yer bu araç sadece yanlarken ve sıfır çizerken diğer araçlarla baş eder ki kilit yoksa sıfır çizmekte oldukça kabileyet ister kısaca E30 öğrenci aracı bi yana kısıtlı bütçe aracı bile değildir
Düzgün okusaydınız keşke öğrencilikten sonra satılmaz m20 yapılır demiştim.Teşekkürler bilgi verdiğiniz için zaten biliyordum.Yanlız kilitsizlerde döner.
corsanin tek kapili binekleride olabilir bence hemde sehirler arası yolda 206 dan daha konforlu olur bence