0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni jetta eski kasasından kötü durumda ama sınıfında yine lider bence.çünkü sedan olarak jettadan daha iyi araç yok bence. Jettanın sırrı her şeyden biraz var araçta.bakınız civic iyi hoş güzel araba ama dizel seçeneği yok çok büyük eksi.focus desem motor seçenekleri şahane ama iç aksam olarak ve oto şanzıman konusunda geri kalıyor jettadan.jettada ise iyi bir dizel motor iyi bir şanzıman iyi bir benzinli motor yani her şeyden var jettada.vwnin trde üstünlüğü ise zaten belli. Bu yazdıklarımı ise yeni jettayı test etmiş biri olarak yazıyorum.
jettanın dandik olan bir yerini söylermisiniz bana?Bagajı tamam,eyvallah,saçma salak bir maliyet kısması zaten orası apaçık ortada.Ama onun dışında jetta dandik bir araba değil.
artık eskisi gibi değil ki çok yaklaştı birbirine arabalar. linea b ile c arası birşey bence de g.puntoyla ortak parça kullanımı çok fazla. ensiz uzun ama ben beğeniyorum tam Türk arabası özellikle dizeli.
Skoda ve Volvoda da var bu segmentsizlik :D:++:
yalnız pozitif yönde skodadaki
Evet Mazda güzel seçenek fakat yetersiz servis ağı,düşük ikinci el değeri ve o tiple eleniyor bence.Yalnız 6 var birde,onun için aynı şeyi söyleyemem.Aşık olmuştum o aabaya,2.0 full versiyona 55.000 tl istemişlerdi,ama gel gelelim güvenip alamadık.
arkadaşlar bir bakın yoksa ben mi yanlış görüyorum ! 60 milyar para verip bir jetta alacaksın ve bu arabanın bagajı amortisörsüz mü olacak ?