Bugün aracı bakıma götürmüşken bir inceleme yapayım dedim ve cidden kendimden utandım.
Jettaya dikkatli bakınca gerçekten ne kadar rezil bir araç olduğunu anladım,bu kadarda olmaz.
Bagaj kapağını açtım,yamularak açıldı zaten,oynaya oynaya.Solda kabloları elektrik bantıyla sarmışlar,kapağın içinde keçe yok,bir tane amortisör var oda sallanıyor zaten.Neyse 1.şoku atlattım derken bagaj içi kaplamasına baktım,Corolla ile aynı,dandikliğin önde gideni bir malzeme.Sonra baktımki stepne yerine açmak için halıya bir kesik atmışlar ve oradan açılıyor,oda üstünde atılmış halı gibi duruyor,bağımsız.
Sonra geçtim dış kısma.Depo kapağınına racın boyasıyla uzaktan yakından alakası yok.
İçe geçtim,kapı içleri dandik bir sert plastik,kenarlarında çapaklar duruyor.
İncelediğim araba bomboş bir araçtı,belki o yüzne böyledir ama hava karanlıkken inceledim Comfortline Jetta böyle değildi sanki yahu,o kadarda ahkam kestik burda.
Ben genel birşey söylemek istiyorum.
Koca showroomda alınası 4 araç vardı sadece.Touareg,Passat,Golf,CC.
Gerisi gerçekten hikaye.Bir Vwe yakışmayacak araçlar olmuş.Yazıklar olsun ne diyelim.
Sonra bizim 2010 B6 Passata geçtim,oh be dünya varmış dedim resmen.
Sanki bizimki yeni onlar eski gibi geldi.Makyajlı Passat gerçekten çok kaliteli olmuş yalnız hakkını yemeyeyim.