škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

pırelli veya petlastan tavsiye

Ziyaretçi · 22 · 7494

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06lkn66

• Ziyaretçi
selamlar st ailesi okulda vizelerimi hallettim devam sorunuda olmadığından iki haftalığına ankaraya geldim gece gelip hiç uyumadan arabaya binip geziyim dedim çukura sert girdim lastik balon yaptı içim rahat etmiyo zaten eskimeye başlamışlardı da yeni lastik alınacak yanlız sorun şu ki lastikleri ben kendi harçlıklarımla alacam bi tanıdık pırelli ve petlasın bayiliğini yapıyo taksitle alacam ancak benim bu konuda pek bilgim yok bu iki markadan 185/60/14 ölçülerinde öğrenci bütçesini zorlamayacak lastik tavsiyelerinizi bekliyorum fiyat olarak 120 tl ye kadar çıkabilirim

Çevrimdışı yasin90

• .......
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
kardes gecmis olsun öncelikle

2009 yılında arabaya vakumlu alacaktık, bir arkadasın tavsiyesiyle 400 liraya 4 tane petlas kıs lastiği aldık ve bu lastik bu kış Allaha cok sükür hic yolda bırakmadı, zincirsiz sekilde kartalkaya'ya dahi cıktık ocak-şubat aylarında :)

2010 yılında da petlasın kış lastiğinin verdiği güvenle yazlıklarıda petlas aldık 420liraya 4 adet, bu arada ölcüler 195-60-15
Cok sükür ki su görüncede öyle bırakma yapmıyor, fiyat/performans olarak gayet iyi :)

Spor bir arabanız yoksa hız merakınz yoksa gayet yeterli bir lastiktr

ANKARA içi mobilya, özel dolap vs itinayla yapılır, müracaat ben :)

06lkn66

• Ziyaretçi
abi araba fabia tek babam kullansa otoyol dışında 120 geçmez kolay kolay ama ben de kullanıyorum arabayı gençlik hevesi birazda basıyorum virajlara limitlerde girdiğim oluyo bırakma sorunu olsun istemem o yüzden

Çevrimdışı yasin90

• .......
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
geçen gün 2001 model e200 kompressor'de bile gördüm petlas :D

Gayet yeterli sorun olmaz, tabe 90la girilecek viraja 160la girersen continental sport contact 2 bile birsey yapamaz :)
ANKARA içi mobilya, özel dolap vs itinayla yapılır, müracaat ben :)

06lkn66

• Ziyaretçi
yok abi biraz psikopatlığım var ama o kadarda değil bi kere 60 la girilecek viraja fiat mareayla 110 la girdim biçerdöverden önce ben biçtim buğdayları bi daha yemez o kadar :D hani yol 90 lıktır ben 100le 110la girerim o viraja araba bırakmaya niyetlenir o zaman bırakırsa kötü olabilir:D

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Godd Year üretimi olan Sawa markasını araştır sizin oralarda bir de, fiyatları makul...

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;218892
Godd Year üretimi olan Sawa markasını araştır sizin oralarda bir de, fiyatları makul...
Çin malı mı ki bu?:rm::hanz::adm::kro::knp:

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bizdede petlas var hemde yaz lastiği ama bu lastiklerle o tipi ve karda karşıya gittik gerisini sen düşün arabayı bende deli sürerim hiçbir zamanda bırakmadı yolu fiyatına göre alıncak en iyi lastik bence ;)
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Conti Eco contact 3 hem iyi lastik hemde fiyatı ucuzlamış durumda..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: mygokhan;218968
Conti Eco contact 3 hem iyi lastik hemde fiyatı ucuzlamış durumda..

ne kadar abi fiyat continentalin listesini bulamadım

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
130 TL civarı idi, ama ölçüye göre fiyat değişir.Continental bayilerine sor istersen net fiyatını..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı burock

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Hepsiburadada 175/65/14 premiumcontact2 120 liraydı ecocontact3 125 liraydı.
185/60 biraz daha pahalı oluyor. Fakat nokian da durum farklı nokian h 185/60 için 115 lira liste fiyatı biraz pazarlıkla daha ucuza alınabilir. Nokian h okuduğum kadarıyla güzel bir lastik

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
14 lastik için yeterince iyi bir bütçen var mişilerede bakmanı tavsiye ederim :)

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Petlas iyidir ;).Çok fazla bilgim olmasa bile ikisi arasında petlası öneririm :)
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: mygokhan;219125
130 TL civarı idi, ama ölçüye göre fiyat değişir.Continental bayilerine sor istersen net fiyatını..

pazarlıkla indirilebilir belki ama taksit yapacak bayi lazım

Alıntı yapılan: burock;219126
Hepsiburadada 175/65/14 premiumcontact2 120 liraydı ecocontact3 125 liraydı.
185/60 biraz daha pahalı oluyor. Fakat nokian da durum farklı nokian h 185/60 için 115 lira liste fiyatı biraz pazarlıkla daha ucuza alınabilir. Nokian h okuduğum kadarıyla güzel bir lastik

nokian bakabilirim şu an yozgattayım gidince daha bakarım

Alıntı yapılan: kadir_;219171
14 lastik için yeterince iyi bir bütçen var mişilerede bakmanı tavsiye ederim :)

michelin yerine good year alırım kadir ama tanıdık yer sorun