11 Fabia 1.6 TDI
Plastik kalitesi düşük,teybin alt tarafında konsol bitiş noktasında çapaklar bile var

Koltuklar rahat ama bel konusunda sıkıntı yaşatıyor.
Arkada hoparlör yok.
Süspansiyonlar biraz daha yumuşak olabilirdi ön taraf çok sert arkada bir sorun yok.
Özellikle en eksi noktası A ve B sütunu görüş sıkıntısı yaşatıyor.
Dahada bir kusurunu göremedim, yeni CR TDI 'larda ses sorunu yok 2.vitesde 2000 devirde fısıltınızı bile duyabilirsiniz.demekki Skoda eksilerini tamamlamaya gayret ediyor. gayet sessiz
dizele göre...
bende yazayım..
aracımın tek sevmmedıgım yönu bırıne skoda dedınmı sana bı tuhaf bakıyor sankı ıcınden Si..git lan der gbi..adama acıklama yapıyorsun dergılerın yaptıgı testlerı anlatıyorsun genede yok..2 gun önce mercedese bı ugradık babamla c180 baktık arabnın arka diz mesafesı tofas kadar(yanı cok dar).hemen arkasında e350 cdı duruyodu ona baktık onunkıde octı kadar fln yanı superb den cook daha dar.araca 220 bın tl fıyat verdıler bızım superb ıse 52 bın tl.araca 220 bın tl verıp daracık mekandamı oturayım dıyosun herıfe o arabadır dıyor sana..
neden skoda bukadar ezılıyorr??
Bu konu hakkında sitede konu açmayı düşündüm. Tepkiler aynımıdır diye. bu zihniyetten yavaş yavaş kurtulucaklar. Bana hayırlı olsun telefonları geldi Gökçen Skoda'ya devam ediyosun,başka bir araba düşünmedinmi dediler mesela Toyota vb. anlamadım yani bir an kendimi çin malı bir araba almış gibi hissettim, yada Muhabbetler arasında Gökçen'in Skoda lafı oluyor ama telaffuz edilişi farklı sanki gökçenin murat 131 dermiş gibi. Bunları kafanıza takmayın,binenin içerde sesi soluğu kesiliyor zaten