Alışıyorsun Hakancım
Hem ne gerek var hararet göstergesine :hih: Hararetmi yapıyor bu araçlar :hhh:
motorun ısınıp ısınmadığını bilmiyorsun. illa hararet yapması gerekmiyor, yapmaya meyil edecek mi etmeyecek mi. tamam zaten kendisi uyarı lambası yakar ama ben motorun ısı durumunu bilmek isterim.
ayrıca yol bilgisayarı yok.
bi yere giderken hiç vay işte kaç para mazot aldım, ula tüh km yi 0 lamayı unuttuk, hay allah çıktığımızda saat kaçtı kız? tarzı durumlar olmuyor. hatta son bir kaç bin kmdeki mazot paranı bile söylüyor.
ayrıca bir rampa çıkarken verimli tırmanma konusunda anlık tüketim ekranı ciddi yardımcı oluyor.
bunlar artık çoğu vasat marka aracın 20 bin küsür liraya giden bazoğlan baz modellerinde var.
donanım yoksa elbette alışmak iyi hoş. ama emin ol ki bunlar lükse kaçan şeyler değil, yaşadığımız zamanda olması şart olan şeyler. emisyonu düşüreyim diye envai çeşit taklalar atıyorsun bir anlık tüketim ekranı koymuyorsun. bohem...
ha derim ki ya ben deri koltuk+ısıtmayı ne yapacam hiç işim olmaz kullanmam, yada sunroofu napacam klima var işte, ne bileyim ya sis olunca sanki çok mu işe yarıyor sis farı zaten açmam etmem....... gibi uzar gider.
haaa ama arabamda olsa varlıklarıyla mutlu olur, şöle iyi böle iyi derdim. ama yok. keşke olsa, fazla donanım her zaman iyidir.