bursa da fiat için kalip hazırlama işini yapan firmada grafikerlik yapıyor kayınçom. kalıplarını çiziyor yani fiat ın... linea nın sadece ön konsolunda 200 küsür parça var ve 100 küsür de hata var... multijet kesinlikle kişisel yorum kaldırmayacak bir motor, kendisini fazlasıyla kanıtlamıştır zira... ticaride çalışıp da (yani gece gündüz neredeyse hiç stop etmeden, motor soğumadan yani) 400.000 km yapmış ve motoru ellenmemiş bir çok multijet geziniyor istanbul sokaklarında... ama kasa ve plastik aksan kalitesi yüzünden tercih etmeyeceğim bir model linea...
Ben ilk kez değil, çok duydum çevremde fiat'a mal üreten firma mühendislerinden bu tip olumsuz görüşleri....Hata varsa'da bu adamlar çatır çatır satıyor.Beğenmediğimiz eski kasa doblolar gayet sağlam bir iş aracı aslında..
Birde sattıkları fiyata bakınca çok düşünülmemesi gereken ayrıntılar belkide..
Şu fiat'ın en iyi yaptığı iş multijet motor.Onu tasarlayıp geliştiren mühendislerini başlarının üstlerinde taşımaları lazım
Bakmayın ben alacağımdan değil, sadece ilgimi çekti ve acaba benden başka çok kişinin ilgisini çektimi diye merak ettim.
vergi düşük
parça ucuz
sedan
ekonomik
kısacası tipik Türk arabası bence.. Emotion ı da görüntü olarak krom aks larla beraber fena değil. kadife döşemeler de çok güzel ancak kokpit malzemesi kapı içleri kalitesiz. fiyatına göre bence de iyi bir araç. clioya tercih edilir rahatlıkla.
Clio'dan kat kat daha üstündür bence.. Hadi Clio ile albea desen tamamda..