škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ayak bileğim kırıldı :(

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
tekrardan geçmiş olsun abicim bnmde sağ elimin serçe parmağında 1 haftadır inmek bilmeyen bir şişlik ağrı ve kaşıntı mevcut ne olduğunu hala çözebilmiş değilim ama şaka maka korkmaya başladım bugün izin alıp bi acil e gidecem röntgen falan çektirecem çatladımı noldu anlamadımki eklem yerlerine deyince ağrı yapıyo parmağı zor büküyorum .
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı swwp07

• 150 HP
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
allah acil şifa versin abilerin dediği gibi hareketli bölgelerin iyileşmesi zor ve uzun zaman alır:(

octavia rally team powered by swwp07

Çevrimdışı orkestra

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı hiko

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Çok büyük geçmiş olsun, umarım en basit şekilde atlatırsın.
:ok:Neşeli ve Sağlıklı forumlar dilerim

Çevrimdışı white

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Çok Geşmiş Olsun.Allah Şifa versin. Kırıklarla ilgili en uzman yer Baltalimanı hastanesi. Eğer gitmesi zor gelmeyecekse oraya gitmenizi tavsiye ederim.Tekrar geçmiş olsun

Çevrimdışı Hacı Köksal

• Bosch + Karcher
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Abilerim, dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün kontrole gittim acıbademde prof. osman güvene, sağolsun çok yardımcı oldu yarın 12.30 da ameliyata gireceğim. vida tarzı bişey takılacakmış. ciddi bir durummuş. 6 hafta sonra yavaş yavaş üstüne basabilecekmişim. tam iyileşme 2 ayı bulur diyor. Rabbim bütün hastalara şifa versin.

Çevrimdışı yasin90

• .......
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
nese abi bununla gecmis olsun

yarın ki ameliyatında Allah'ım yardımcın olsun
ANKARA içi mobilya, özel dolap vs itinayla yapılır, müracaat ben :)

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Halı sahada, kupasına maçmış gibi afedersiniz öküzlemesine giren adamlara uyuz oluyorum.Tekme tokat dalasım geliyor.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı iowa

• Çekirge Çırağı
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ah be köksal'ım ah be köksal'ım. O ince narin bilekler o göbeği taşır mı yaw :( Ulan benim canım yandı şimdi düşününce. Rabbim sana acil şifalar ailenede sabır versin inş :)
Sınıftaki çocukların karşısında öğretmen:sopa:, buradaki ustaların karşısında ise öğrenciyim...

Çevrimdışı osiiso

• ST Sivas Şubesi
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Köksal Bey büyük geçmiş olsun, insan kaybedince anlıyor sağlığın kıymetini, Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin, Sana da sabırlar versin...
.

[SIGPIC][/SIGPIC]

"2007 Corolla 1.6 MMT Xenon+VSC"

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı SubaruOutback

• Nano Ürün Uzmanı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kxlylmz;220602
Abilerim, dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün kontrole gittim acıbademde prof. osman güvene, sağolsun çok yardımcı oldu yarın 12.30 da ameliyata gireceğim. vida tarzı bişey takılacakmış. ciddi bir durummuş. 6 hafta sonra yavaş yavaş üstüne basabilecekmişim. tam iyileşme 2 ayı bulur diyor. Rabbim bütün hastalara şifa versin.

Abavvv, vida mı ? :kork1::kork1:
Tekrar çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

P.S : O zaman otomobil kullanmakta yalan oldu :(
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta