o zaman kallsın abim ya para yok zaten bide cezalarla uğraşmayalım
işte ilk mesajımda da söylediğim şey bu daha gençsin anlıyorum seni ama bazı şeyleri bizim ülkemizde yapmak polisle hep münakaşa etmek demek işi gırgıra vurmayı başarabilirsen cezadan yırtarsın ben aracı aldıktan 2 ay sonra söktüm eksozu izmirin küçük bir ilçesinde yaşıyorum ve nerdeyse beni durdurmayan polis kalmadı ama hiç ceza yemedim hep gırgıra şamataya vurdum işi cam filmi ceza için sebep ben 2 sene filmi araçla gezdim bi allahın kulu durdurmadu arkadaşım film çekti aksesuarcıdan çıkar çıkmaz ceza yedi tamamen tesadüfe yaşıyoruz yani
iyi bi takım yay bulursam 17 janta geçecem aracıda yere basıp gezecem bi ara niyetlendim bi kaç jant bile denedim ama aracıma uygun yay takımı yok ya yay kesecektim ki asla yapmam yada leylek gibi gezecektim yay bulana kadar erteledim blow off ile takılıyorum şimdilerde bi ara filtre alıp taktım ama araçta alt devir yokki ses çıksın söktüm attım duruyo depoda öle
yani sana abi tavsiyesi öle polisle çok uğraşmayacağın şeyler yap janttı yaydı açık tonda film güzel bi müzik sistemi ama kaliteli olsun patlak patlak gezme ortada aklına takılan herşeyi sor almadan önce sor ben sana elimden geldiğince yardım ederim bildiğim herşeyi söylerim ama öle sağına soluna aracın resimler yazılar kaplamalar yapma bass bass bağıran evinde hasta yatanları yataktan zıplatacak sesler çıkarma araçtan zevk al çevrenede eziyet etme