0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yüksek gerilim kablosunu kestim, iki avcuma aldım aradayım o derece :++: :++:
neyse konu neydi Gökhan Abi, 1.2 motor.
1.2' den jeneratör olmaz, söyleyeyim en baştan.:hih::hoh::huh::kiki::haha::kiki::haha::kiki::haha:
Biraderime;
Gökhan 1.2 motor kullanarak jeneratör mü yapmış? Ben konuya tam intibak edemedim sanırım ama 1.2' den jeneratör olmaz, söyleyeyim en baştan.:hih::hoh::huh::kiki::haha::kiki::haha::kiki::haha:
...Motoru kullanarak çalıştıracağın jeneratörün gücüne bağlı. Çok küçük ise 0.2 motor bile olur.:hanz:
O zaman Gökhan' a Scania V12 lazım ki jenere etsin ortamı.:rm:
1.2'de ki kayış uzunluğuna bak,mübarek V12 kayışı sanki :hanz: VW bu motor blokları ile çok iyi iş çıkardı,taş gibi blok hepsi,revize edip edip yıllarca tepiniyor adamlar üzerinde :hanz:
+1VW motorları beygire bakınca caponlardan zayıf gibi görünüyor ama caponunki gibi 2 santim gidip gelen pistonları yok, uzun stroklu makineler olduklarından beygir az gibi gorüksede torktan tokatlıyor.
Üst kapak açılmamış 350-400 binde VW motoru görürsün ama bir capon göremezsin :ok::hanz: HP'lerde o kadar az değil ki aslına bakarsan Hakan'cığım. Fabia 1'lerin lansmanı 99 yılıdır,o yılllarda kaç tane 1.4 arabada 100 HP'i geçen motor vardı? Daha düne kadar yoktu şaka gibi geliyordu insanlara.Motora güveniyor,bloğa güveniyorda yaptılar o kadar HP,adı üzerinde Alman motoru.Üstelik o yıllardan bu yıllara o motorun köklü revizyon sayısı 2 sadece.Motor dedin mi Almandır,herkes duracak orada :ok: