Vectra C 'nin riski alfa ile eşdeğerdir..
Hyundai ERA 'nın ABS'siz ESP'siz olanı ise ciddi hayati tehlikedir..
Bence Benzinli Astra G alınıp binilebilir.. LPG fiyatları zaten makul.. 2.el de dizel çok riskli..
vectra c ye komple motor yaptırsam bile 2000 tl den fazla tutmaz..
aynı motoru alfa da 4000 den aza yaptıramam... maddi anlamdaki risk ten bahsettim ben. yoksa satarken hepsi satılır, o konuda endişem yok.
era olursa da zaten en az abs olacak, esp olmasa da olur bence, ihtiyatlı ve dikkatli kullanırım her zaman, zaten hızlı araba kullanmam, esp ye ihtiyaç duyulacak şartlarda daha yavaş kullanırım...
astra g kullandım cd versiyon, çok güzel arabaydı, ama şans işi, astra lardan da çok dert yanan vardı çevremde, ben yağ değişimi gibi periyodik bakım harici para harcamadım sayılır... çok temizdi ama, ben geçen yıl 16 ya sattım, öyle temizine şimdi 18 istiyorlar
2000 model arabaya da 18 vereceğime diyorum, artık yaşlandığı için sattım zaten onu, yoksa çok memnundum, ondan sonra aldığım dizel corsa yı da çok sevmiştim...
valla 21 e dizel olsun, temiz olsun diyorum ama fiesta, era, sandero, fiorino dan başka da alternatif yok gibi...
bir de benzinlilerden focus un az boyalılarından bulunabiliyor...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-sahibinden-cok-temiz-focus-36880994/detay/#