Geçen haftaya ait yazımdır..
Aracı bugün inceledim.. Malzeme kalitesiyle ilgili söyliyceğim tek şey C sınıfı için Mükemmelden biraz daha iyi
.. Önceki Focusla kıyasla Göğüsdeki malzeme kalitesini anlatmaya şu resim yeterli olucaktır zaten
Kapı içleri Hep Deriydi.. Tit-x deki deri koltuklarda çok hoşuma gitti..Kapılar daha tok ve ağır.. Kısacası araç kalite olarak D sınıfına çok çok yaklaşmış bir C sınıfı olmuş.. Şu saatten sonra C sınıfının kalite anlayışında Focus belirleyici olucak gibi.. İç kapı kollarında,Orta kol dayamada hep led mevcuttu,Hangi kapı açık olursa o kapının olduğu kısımdaki Led Maviden Kırmızıya dönülüyor,Kapılar kapandığında tekrar mavi oluyor.. Ek olarak bu ledlerin rengi ve işlevi yol bilgisayarından ayarlanabiliyor,Dış mekan hava aydınlığına görede çalışıyor sanırım.
Türkiyeye gelmeyen donanımlar için şu zaman gelir gibi bir Süre veremiyolar.. Ancak İleride Ek paketlerle GELİCEĞİNİ söylediler,Nekadar Doğru-Yanlış bilemem..Satış elemanıylada biraz kanki olduk,Fiyatların ilerleyen aylarda rayına oturucağını belirtti,Ayrıca Türkiye yolları için Focusa bundan sonra 16'' Jantın yukarısında bir ölçü getirilmiyceğini söyledi.
Powershift ise şimdilik sadece 125 Ti-Vct içiin kasım ayında gelicekmiş..Araç kataloğu yokmuş ellerinde,Sony teybide beklemiyolarmış şuan için.
Diğer Resimler ;
Buda Sesli Komut denemem.. (Acemi olduğumdan sadece radyo kanalı açmayı denedim,Diğer özelliklerde mevcut tabi
.. Klima kontrol gibi şeylerde var bu sesli komutda,Klima sıcaklığını ve fan seviyesini kendiniz belirtiyosunuz ve ekranda kutuların dolarak klima seviyesinin artışını izlemek çok keyifli oluyor ..
http://www.izlesene....enemesi/3322497Araç Adeta mondeonun biraz küçüğü olmuş..Ben bu aracı şuan için alamam,Alıcak arkadaşlarda gerçekten çok iyi bir seçim yaptıklarına EMİN olabilirler,Forddan çıkınca gelmişken birde Renault ve Fiat a bakayım dedim yan yanalardı.. F3 den inip o araçlara binince gerçekten bi an boşlukta hissediyosunuz kendinizi,Fluence ile F3 ün fiyatlarının yaklaşık olduğunu görüncede iyice deliriyosunuz zaten..
Araçta Avrupada tanıtılan Touch,Kör nokta,Sony ses sistemi gibi bazı donanımlar eksik durumda,Geliceği söyleniyor.. Ama nezaman bilinmez [/b]
Teşekkürler..