Merak ettiğim bir konu sizlerdende bilgi almak istediğim.Biz insanlar günün nerdeyse 4 te 1 ini ayakta geçiriyoruz bu ayakkabı konusunada dikkat etmek gerekiyor diye düşünüyorum.. Bakıyorumda çevremdeki çoğu insanın ya ayakbileği ağrıyor yada bacakları bunda yanlış ayakkabı seçiminin çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum..
Forumda bu konuya merakı olan pek çok üye var bilgilerini paylaşırsa bizlere yardımcı olursa sevinirim
Ben kendimden başlayayım uzun zamandır ayakkabı alıcam ama bir türlü karar veremedim karar verdiğim modellerde ciddi pahalı çoğu zaman 250 tl yi buluyor.Geçenlerde nike koşu ayakkabısı alayım dedim fiyatıda uygundu 80 liraya düşmüştü aldım ama memnun kalmadım 2-3 ay giydim şimdi kenarda duruyor.. Tabanı sert geldi ve bileğimde ağrı yapıyor memnun kalmadım açıkcası..
Bir önceki ayakkabımda nike ın air+ pegasus serisi idi onda çok çok memnundum 2 seneden fazladır haftada en az 3-4 gün giyiyordum öğrenci olduğumdam en sonunda miladını doldurdu emekliye ayrıldı gibi
Dediğim gibi topuklu olucak tabanı yumuşak olucak spor tarz olucak hem günlük hemde okulda giyebileceğim bir ayakkabı arıyorum fiyatı çok uçuk olmayan bir ürün
Birde columbia markası çok konuşuldu onlar nasıldır memnun kalırmıyım merak ediyorum.2. bir ayakkabı vakası yaşamak istemiyorum
Son olarakta e-bay dan ayakkabı alsak sorun olur mu bu ayakkabılarında sahtelerini yapıyorlar mı?(converse,superstar vb türler hariç)