škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

500 milyara başbakana bmv

fenomen · 96 · 28939

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Duratec;224565

Kimseyi kırma veya gücendirme niyetinde değilim,20 lik dişleri aldırdım bugün sinirliyim biraz katlanın bana.. Kırdığım varsada kusuruma bakmasın :)
Aynen, Benimde kırdığım varsa kusura bakmasın:+1:
Alıntı yapılan: fenomen;224560
Arkadaşlar mevzu baya derinleşmiş,ama sataşmalar olmadan biribirimize kırıcı olmadan da medenice konuya eleştirel bakabilmek için konuyu açtım.Dünya sadece araçtan ibaret değil nihayetide sohbet bölümüdür.Bu forumda yüzlerce üye var herbirinin siyasi görüşü farklıdır ve olmalıdırda,ülke tek partiyle yönetilen ülke değil.Yter ki tartışmayı diyalogla fikir alışverişinde bulunmayı erdemli bir insan gibi olaylara taassupsuz bir şekilde yaklaşabilmeyi yapabilirsek mevzu amacına ulaşmış olacak.
Gelelim bir ülke başbakanının bu kadar yüksek meblağda bir araca binmesi uygunmudur değil midir konusuna!
Bence bu ülkede 4 kişilik ailenin açlık sınırının 890 tl olduğu yoksulluk sınırının ise 2500 tl olduğu bir yerde,580 tl asgari ücretlinin yaşadığı bir ülkede bana göre çok fazla.Sadece başbakan değil emekli g.k.b bile 800 milyarlık zırhlı audi a8 e biniyor ve bu milletin parasıyla alınıyor birde emekli onanına,muvazzaf olanına değil yani.Ama kiralık ama satınalma olsa da bu kadar olmamıdır diye düşünüyorum.Elbette başbakan kıytırık bir araç,megane,linea,skoda gibi model/markalara binmesin ama 250 milyara fevkalede lüks bir araca binebilir.Asgari ücretli bu ülkede vergi veriyor ve ondan kesilen vergilerle bu araçlar alınıyor,ben bu partiye yakın birisi olarak bunları eleştiriyorum vede böyle olmalı haklı konumdaysak hakarate varmadan tenkitlerimizi yapabilmeliyiz ve net ortamında habere yorum yazarak tavrımızı koyabilmeliyiz.Gerçi daha önceleri bu iktidardan yana rey kullanmama rağme bu defa sandık başına gitmiyeceğim.Değişen bişi olmıcağı kanaatinde olduğum için.Doğuda kimse elektrik parası vermiyor,vergi borcu olanların borçlarının silindiği ve affa uğradığı bir ülkede,benzinde verginin vergisi alındığı bir ülkede radikal bir değişiklik olacağı kanaati bende uyanmadığı için,en kıytırık bir soruşturmaların dahi yıllarca souçlanmadığı bir adalet mekanizmasının kaplumbağa hızıyla gittiği için sandığa hayıır diyorum vesselam........
HELAL:ok::+1:
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

Çevrimdışı dikmentr

• O Şimdi Asker
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
heyt be başbakana bak cılgın projenın asılı başbakanın oğluna yarıcak gemılerı daha rahat calışsın o bwm onlar icin hiç birşey degil bizim paramızı harçamak daha bir hoş beleş malın beleş bwmsine binmek daha bir havalı sonuçta bi anda kendımı enayi yerine koydum kendı ülkemde benı yöneten kişiler benle alay edicekler sonrada allah birdir diyerek oyları alıp cılgın projelerle milletimizin önüne söylentı atacak sonrası ya hayal ya yapar :) anadolu ray projesı arkadaşlarım var. diyorlar abi 2 senedir proje yürümüyor sadece kartal üsküdar arası calışıcak suyun altından geçmesi icin o engellerı kaldırmak gerekir heryerde kazı alanı cıkıyor nere kazılsa bir tarihi eserle karşılaşıyoruz artık engell üstüne engell oldu geçtim onu siyaseti sevmem ama ygs kpps acıkögretım sınavına giren gençlerimiz çalışmayı hak etmiyormu ozaman parayı veren düdügü calar maksatıyla bu işin icine girdikmi ne olur?
"OTO TAMiR SERViSi- Bizi denedikten sonra bi daha bi yere gidemiyceksiniz"

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;224650
Renault 21 Manager idi onun arabası yahu!:wnk:

Hocam tuğ veya tüm generallerin bile emeklilerinin altlarında zırhlı otomobiller ve arkalarında korumaları mevcut, kaldı ki GKB diyorsun.:wnk:

"Ya Allah Bismillah" deyince Müslüman olunmuyor Hocam demek ki.

Dalga geçiyorsun ama aynı yönde düşünüyorsunuz:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=180230978685444&oid=298367038149&comments

http://www.kirpihaber.com/siyaset/pamukoglu-ezber-bozdu.htm

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150108450948150.285744.298367038149
Bu ülkede en fazla pirimi din yapıyor haliyle herkes ondan nasiplenmeye kalkıyor,islamı yaşıyanlar onu istismar edemez zaten onu yaşıyordur da ondan.Ama hayatta dindarlığın tezahürünün esamesi olmıyan adam din'den bahsedemez çünkü kullanmak amaçlıdır konuşması.bu bağlamda uğur beye katılıyorum.
Not:Uğur bey ne demek olurmu senle dalga geçmek sadece takılıyorum sana ve bu seni sevdiğimden dolayıdır,değilse samimi olmadığım birine takılırmıyım.eğer gücendiysen özür dilerim.:(

Alıntı yapılan: Uğur@k@r;224708
Fazlalıklar satılacak demek istedi bence. Birden fazlası haram bana kalırsa.:wnk:
:ok::+1:helal olsun bunu yapacak olana:ok:

Alıntı yapılan: berfin.meb;224759
Güvenliği yüksek olan bir aracı tercih etmesini doğru buluyorum.
"Çılgın Proje" yi destekliyorum.
başbakanlar ve ileri derecede üst seviye kişilerin güvenlikleri elbette olacak ama abartılı olmamalıdır.

Alıntı yapılan: dikmentr;224826
heyt be başbakana bak cılgın projenın asılı başbakanın oğluna yarıcak gemılerı daha rahat calışsın o bwm onlar icin hiç birşey degil bizim paramızı harçamak daha bir hoş beleş malın beleş bwmsine binmek daha bir havalı sonuçta bi anda kendımı enayi yerine koydum kendı ülkemde benı yöneten kişiler benle alay edicekler sonrada allah birdir diyerek oyları alıp cılgın projelerle milletimizin önüne söylentı atacak sonrası ya hayal ya yapar :) anadolu ray projesı arkadaşlarım var. diyorlar abi 2 senedir proje yürümüyor sadece kartal üsküdar arası calışıcak suyun altından geçmesi icin o engellerı kaldırmak gerekir heryerde kazı alanı cıkıyor nere kazılsa bir tarihi eserle karşılaşıyoruz artık engell üstüne engell oldu geçtim onu siyaseti sevmem ama ygs kpps acıkögretım sınavına giren gençlerimiz çalışmayı hak etmiyormu ozaman parayı veren düdügü calar maksatıyla bu işin icine girdikmi ne olur?
Başbakanı yeri gelince eleştirir ve tenkidimi de yaparım ama hakkınıda yemem:ok:bu ülkede otoyollar konusunda ciddi şeyler yapıldı,hızlı tren onun sayeside geldi,uçak fiyatları daha önce böyle değildi ve herkes uçağa binebiliyor artık otobüslerle arasında ciddi bi fark kalmadı bunlar az şeyler değil.Çılgın proje konusunda yapacağına inanırım,ammavelakin bunu ben yaptım oldu değilde,mimarcılık,mühendislik,çevre faktörlerinide hesaba katmalıdır ve tartışılmalıdır gerekirse ist. için bile refanranduma gidilmelidir ist.halkı sandığa gitmelidir.
Bunun yanında rantlar konusunda haklı olduğunuz yerler elbette var ve katılıyorum.:ok:
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
8 senedir biniyomuş görende albea ya felan biniyo sanar C.başkanının altında S600 varken bunun ne haddine onu anlamıyorum?

Birde şu çılgın proje olayıda bana göre çok saçma daha GAP projesine para yetirip bitiremeyen adam bunu nasıl bitiricek merak ediyorum..

Çevrimdışı ozzy

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;224844
8 senedir biniyomuş görende albea ya felan biniyo sanar C.başkanının altında S600 varken bunun ne haddine onu anlamıyorum?

Birde şu çılgın proje olayıda bana göre çok saçma daha GAP projesine para yetirip bitiremeyen adam bunu nasıl bitiricek merak ediyorum..
seçim palavrası..dokunulmazlıklar kaldırılacaktı ya bu da onun gibi..

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
yaw arkadaşlar hemen karşı çıkmayalım,önceden hem boğaziçi,hemde fatih köprüsü için karşı çıkılmış ama şimdi herkes memnun,eleştiriyi çevresel faktörlere,mimarlık açıdan,gelir-gider dengesi,fayda zarar açısından bakmak gerek.Ya yapılırsa kadir o zaman ne diyeceksin.Ama yapılırda zararı olurmu olmazmı fayda zarar ilişkileri açısından da bakabilmek gerek bu bir erdemdir.
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2011, 14:46:05 Gönderen: fenomen »

Çevrimdışı dikmentr

• O Şimdi Asker
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;224841
Bu ülkede en fazla pirimi din yapıyor haliyle herkes ondan nasiplenmeye kalkıyor,islamı yaşıyanlar onu istismar edemez zaten onu yaşıyordur da ondan.Ama hayatta dindarlığın tezahürünün esamesi olmıyan adam din'den bahsedemez çünkü kullanmak amaçlıdır konuşması.bu bağlamda uğur beye katılıyorum.
Not:Uğur bey ne demek olurmu senle dalga geçmek sadece takılıyorum sana ve bu seni sevdiğimden dolayıdır,değilse samimi olmadığım birine takılırmıyım.eğer gücendiysen özür dilerim.:(

:ok::+1:helal olsun bunu yapacak olana:ok:

başbakanlar ve ileri derecede üst seviye kişilerin güvenlikleri elbette olacak ama abartılı olmamalıdır.

Başbakanı yeri gelince eleştirir ve tenkidimi de yaparım ama hakkınıda yemem:ok:bu ülkede otoyollar konusunda ciddi şeyler yapıldı,hızlı tren onun sayeside geldi,uçak fiyatları daha önce böyle değildi ve herkes uçağa binebiliyor artık otobüslerle arasında ciddi bi fark kalmadı bunlar az şeyler değil.Çılgın proje konusunda yapacağına inanırım,ammavelakin bunu ben yaptım oldu değilde,mimarcılık,mühendislik,çevre faktörlerinide hesaba katmalıdır ve tartışılmalıdır gerekirse ist. için bile refanranduma gidilmelidir ist.halkı sandığa gitmelidir.
Bunun yanında rantlar konusunda haklı olduğunuz yerler elbette var ve katılıyorum.:ok:

peki özel tüketim vergisini kaldırsaya yemez o işte :++: bırakın bende başbakan olim hemde 2 kez ihtidara gelim o yaptıgı otoyollara alt yapı bile yaparım:) yollar güzelde iki yağmurda venedikde farkı kalmıyor ciddiyim hızlı tren projesı yaptı ama raylar eski ve ilk kazada eskişehirden geldi ona ne diceksiniz.birsürü can öldü ben ölmüşüm benım babama sen tazmınat versen ne yazar ötv denilen zıkkım deprem esnasında geldı neden kaldırmadılar. insan birşey yapmadan önce tam projeylen işe giricek ben bunuda belirtmek istiyorum istanbul cağlıyandaki adalet sarayının icine hapisane araçları girmesi icin bir yer yaptılar onun kapısını alçak yapmışlar ve araç giremeyince yapan kişilerden ihaleyi alıp başkasına verdiler saçma giden bizim paramız :) biz enayimiyiz. her işi yapıyorlar ama alt yapıda yada başka bir alanda eksiklik cıkıyor sonra televisiyonlara cıkıp allahı üzerinden başlıyor din kesimini işte dualarla mualarla yanında şakşakcıları var onların ağlayanlar falan meçlisteki ya boşverin bunları siyaset kadar nankör birşey yok hem ülkeyi yönetin sizi halk başbakan yapsın hemde halkın parasıyla 2 3 oto yol yaptım de sonuç ortada.. hergeçen gün benzine zam geliyor bunu ötv kdv indirim yaparak benzını normal fiyatını belirleye bilir daha kolay olur banane o oto yoldan ulaşımdan yollarıda gördük en ufak bir yağmurda alt yapı olmadıgından yolların hali denizden gölden farkı yok tren getirmiş rayları yenılememiş sistemi degişmemiş metrobüs getirmiş kapıları dreksionu tersmiş cokk saçma işlerle uğraşıyoruz. mıllet kınıyorum bıdaha vermem diyor secim günü son anda 10 torba kömür veriyor oylarını almasını biliyor. secim günü sandıktan elektırık keserek torba calmasınıda cok iyi biliyor.
secim günü ysk adamları bılgısayara eksık oy girmesinide cok iyi biliyor söz konusu herşey ortada cocugun gemi şirketleri birsürü holdingleri var hayal etsem ben enayi olurm :)

cılgın projenın sana bir faydası olmaz aksıne zararı olur bogazın 2 tarafını sattılar belkide yeni sahipleri istemiyor gemi geçsin :) olur olur beklerım amerikaya calısıyoruz marmara denizi cöp denizi olacak bunun farkındamınız o kazı esnasındaki topraklı alanların hepsı denız suyuna katılacak suyun camurunu senmı temizleyeceksın o kesılen ağaçların doğanın dengesı senın cıkarın ne olacak düşünüyorum cılgın proje bana ne faydası olacak ne yanı ısterse evımın onune denızı getırsınle banane bana iş vermedıkten sonra ne yazar.. bakın kaddafide kimse indiremiyordu bakın herşey ortada inanın birgün hooop diyen birisi olacak bu ülkede askerde ermeni bir asker arkadaşımızı kendı kardeşi ermeni diye vurabılıyorsa ve bunu kazaylan oldu dıyebılıyorsa daha ne diyim dinciler coğalacak alkolu icicekler sigara yakında tamamıyle kalkacak 24 yaşındaki insanın sen lıkır lıkır iç diyemessin böyle zihin olmamalı adam 18 yaşını aşmıs aileden bağımsız yaşa gelmış 24 yaş alkol yasagı olmaz sen engel olmassın milletin özel hayatına başbakansın ananı al git yada senli benli konuşamazsın ülkeyi yönetiyorsun. yakışmaz
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2011, 14:54:44 Gönderen: dikmentr »
"OTO TAMiR SERViSi- Bizi denedikten sonra bi daha bi yere gidemiyceksiniz"

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;224853
yaw arkadaşlar hemen karşı çıkmayalım,önceden hem boğaziçi,hemde fatih köprüsü için karşı çıkılmış ama şimdi herkes memnun,eleştiriyi çevresel faktörlere,mimarlık açıdan,gelir-gider dengesi,fayda zarar açısından bakmak gerek.Ya yapılırsa kadir o zaman ne diyeceksin.Ama yapılırda zararı olurmu olmazmı fayda zarar ilişkileri açısından da bakabilmek gerek bu bir erdemdir.

Ben yapmasın demiyorum önce gitsin o GAP projesini bitirsin ülkenin dışa bağlılığı azalsın insanımız adam gibi tarım yapsın parasını kazansın ondan sonra kanal mı yapıyo tünel mi yapıyo ne yapıyosa yapsın hep İstanbulu düşünüyo ondan sonra terör niye var doğu niye böyle diye gezinir..

Hem bu kanal iyi bir şey boğazdan tanker gemileri geçiyor Yalıların ve diğer binaların ani bi yangında yanmaları çok kolay o yüzden iyi bana göre..

Dönen para katrilyonlar olduğundan bana gereksiz geldi açıkcası bu araba mevzusuda öyle çok kötü bir arabaya binmiyordu zaten fuzuli bir masraf yani,sonuçta burda senin benim paralarım harcanıyor iyi bir işe harcamak varken hep bana davranması kötü bir durum..

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ozzy;224849
seçim palavrası..dokunulmazlıklar kaldırılacaktı ya bu da onun gibi..
Ben dokunulmazlıkların kaldırılmasından yana değilim şahsen,bu ülkede her an darbe tehlikesi olabilir yurdum kurtarıcıları hemen her on yılda ülkemizi kurtarıp duruyorlar:++:,e-bildiri,postmodern darbe,e-muhtıra ve bilumum darbe çeşidi bulunmakta:haha:,onun için sadece kürsü dokunulmazlığı olsun ama cukkalar,malı götürmeler,şahane ihaleler konusunda kaldırılmalıdır.Milletvekili her istediğini konuşabilmelidir,konuşurken başıma bişi gelirmi dipçikli abiler gelir beni kodese alır mı diye düşünmemelidir.Birde sadece m.v değil her memurun her bürokratın da kaldırılmalıdır.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;224857
Ben yapmasın demiyorum önce gitsin o GAP projesini bitirsin ülkenin dışa bağlılığı azalsın insanımız adam gibi tarım yapsın parasını kazansın ondan sonra kanal mı yapıyo tünel mi yapıyo ne yapıyosa yapsın hep İstanbulu düşünüyo ondan sonra terör niye var doğu niye böyle diye gezinir..

Hem bu kanal iyi bir şey boğazdan tanker gemileri geçiyor Yalıların ve diğer binaların ani bi yangında yanmaları çok kolay o yüzden iyi bana göre..

Dönen para katrilyonlar olduğundan bana gereksiz geldi açıkcası bu araba mevzusuda öyle çok kötü bir arabaya binmiyordu zaten fuzuli bir masraf yani,sonuçta burda senin benim paralarım harcanıyor iyi bir işe harcamak varken hep bana davranması kötü bir durum..
söylediklerin içinde katıldığım yerlerde varkatılmadığımda ama dediğim gibi tartışmayı öğrenmek güzel bişi kadir seni bu yönden kutluyorum sadece seni değil burada yorum yapan herkesi,bak ne kadar güzel tartışılabiliyor kavga etmeden,bu örnek alınacak bir davranıştır.mesaj yazanlara teşekkürler..:ok:

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dikmentr;224855
peki özel tüketim vergisini kaldırsaya yemez o işte :++: bırakın bende başbakan olim hemde 2 kez ihtidara gelim o yaptıgı otoyollara alt yapı bile yaparım:) yollar güzelde iki yağmurda venedikde farkı kalmıyor ciddiyim hızlı tren projesı yaptı ama raylar eski ve ilk kazada eskişehirden geldi ona ne diceksiniz.birsürü can öldü ben ölmüşüm benım babama sen tazmınat versen ne yazar ötv denilen zıkkım deprem esnasında geldı neden kaldırmadılar. insan birşey yapmadan önce tam projeylen işe giricek ben bunuda belirtmek istiyorum istanbul cağlıyandaki adalet sarayının icine hapisane araçları girmesi icin bir yer yaptılar onun kapısını alçak yapmışlar ve araç giremeyince yapan kişilerden ihaleyi alıp başkasına verdiler saçma giden bizim paramız :) biz enayimiyiz. her işi yapıyorlar ama alt yapıda yada başka bir alanda eksiklik cıkıyor sonra televisiyonlara cıkıp allahı üzerinden başlıyor din kesimini işte dualarla mualarla yanında şakşakcıları var onların ağlayanlar falan meçlisteki ya boşverin bunları siyaset kadar nankör birşey yok hem ülkeyi yönetin sizi halk başbakan yapsın hemde halkın parasıyla 2 3 oto yol yaptım de sonuç ortada.. hergeçen gün benzine zam geliyor bunu ötv kdv indirim yaparak benzını normal fiyatını belirleye bilir daha kolay olur banane o oto yoldan ulaşımdan yollarıda gördük en ufak bir yağmurda alt yapı olmadıgından yolların hali denizden gölden farkı yok tren getirmiş rayları yenılememiş sistemi degişmemiş metrobüs getirmiş kapıları dreksionu tersmiş cokk saçma işlerle uğraşıyoruz. mıllet kınıyorum bıdaha vermem diyor secim günü son anda 10 torba kömür veriyor oylarını almasını biliyor. secim günü sandıktan elektırık keserek torba calmasınıda cok iyi biliyor.
secim günü ysk adamları bılgısayara eksık oy girmesinide cok iyi biliyor söz konusu herşey ortada cocugun gemi şirketleri birsürü holdingleri var hayal etsem ben enayi olurm :)

cılgın projenın sana bir faydası olmaz aksıne zararı olur bogazın 2 tarafını sattılar belkide yeni sahipleri istemiyor gemi geçsin :) olur olur beklerım amerikaya calısıyoruz marmara denizi cöp denizi olacak bunun farkındamınız o kazı esnasındaki topraklı alanların hepsı denız suyuna katılacak suyun camurunu senmı temizleyeceksın o kesılen ağaçların doğanın dengesı senın cıkarın ne olacak düşünüyorum cılgın proje bana ne faydası olacak ne yanı ısterse evımın onune denızı getırsınle banane bana iş vermedıkten sonra ne yazar.. bakın kaddafide kimse indiremiyordu bakın herşey ortada inanın birgün hooop diyen birisi olacak bu ülkede askerde ermeni bir asker arkadaşımızı kendı kardeşi ermeni diye vurabılıyorsa ve bunu kazaylan oldu dıyebılıyorsa daha ne diyim dinciler coğalacak alkolu icicekler sigara yakında tamamıyle kalkacak 24 yaşındaki insanın sen lıkır lıkır iç diyemessin böyle zihin olmamalı adam 18 yaşını aşmıs aileden bağımsız yaşa gelmış 24 yaş alkol yasagı olmaz sen engel olmassın milletin özel hayatına başbakansın ananı al git yada senli benli konuşamazsın ülkeyi yönetiyorsun. yakışmaz
Halil bey uslubunuz gerçekten de hoş değil.Ben bu iktidarı savunmuyorum artık,(sandığa gitmiyeceğim) dediklerinin çoğunada katıldığımı söylemeliyim,ama bu uslup hoş bir uslup değil,küçültücü tahkir edici bir uslup.Bir iktidarın yaptığı herşey bütün bütün ne reddedilir nede kabul edilir genellemeci mantık yanlıştır.Yaptıklarında hepsimi yanlış hiçmi doğru yok,insafı elden bırakmamak lazım.:ok:

Ugur A.

• Ziyaretçi
Durmuş saat bile günde iki kez doğru zamanı gösterir bu doğru ama yanındaki yamacındakilerin birden bire zenginleşmeleri, şifrelemeler, sokakta gitar çalanları karakola götürmeler, ...vb. uygulamalar yavaş yavaş diktaya doğru gidildiği izlenimini uyandırıyor haliyle.

Ugur A.

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: fenomen;224841
...Uğur bey ne demek olurmu senle dalga geçmek sadece takılıyorum sana ve bu seni sevdiğimden dolayıdır,değilse samimi olmadığım birine takılırmıyım.eğer gücendiysen özür dilerim.:(...
Estağfurullah. "Dalga geçmek" deyimini de senin "takılma" dediğin niyetle yazdım zaten. Her lafa alınacaksak işimiz var hocam. Gayet de güzel tartışılıyor mesele bana kalırsa.

Belirtmeden de geçmeyeyim; üsluplar acayipleşip yorumlarda fanatiklik yükselmeye başlarsa konuyu silerim. Sonra "vay ben duymadım, vay ben bilmiyordum" olmasın.

Çevrimdışı ahmedb

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
büyük meselelerde yalnız kusurları gören aldanır...
Günahsız hükumet açık olarak mümkün değildir
o halde günahlar ve sevaplar karşılaştırılmalıdır.

"Her ne ki elde yok ihtiyaçta vardır..
."

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur@k@r;224874
Estağfurullah. "Dalga geçmek" deyimini de senin "takılma" dediğin niyetle yazdım zaten. Her lafa alınacaksak işimiz var hocam. Gayet de güzel tartışılıyor mesele bana kalırsa.

Belirtmeden de geçmeyeyim; üsluplar acayipleşip yorumlarda fanatiklik yükselmeye başlarsa konuyu silerim. Sonra "vay ben duymadım, vay ben bilmiyordum" olmasın.
eyvallah uğur bey,kavga etmeden tartışma sanatı ne güzel bişi:ok: