ozaman ülkemiz icin iktidarda olan parti sayın başbakanımızı destekleyin bakalım sonumuz ne olur istedigi kadar geliştirsin geliştirdigi kadarda özelleştirdi özelleştirdi kadarda sattı satmayada devam ediyor. ondan ben tüm siyasi partilere karşıyım bakın bdp bakın bir bdp ülkede iç savaş cıkartıcam dedi ve istediginide yaptı bakın savunmuyorum ysk hiç olmadık işler icine girdi ama siyasi partilerimizin elleri uzun ysk neler döndügü belli degil herşey ortada
bakın arkadaşlar ülkemizde eminönünde geçengün starda istiklalmarşımıızn kim yazdı diye sordular yada istiklalmarşımızı okuyunuz dıye sordular kımse bilmedi bilemedı bilmez artık atatürkün cumhuriyeti malesef ölüyor millet doğudan gelip direk calışmaya başlıyor birnevi hamal olduk birnevi robot olduk kimse benım dedıklerıme inanmıyor ama bu ülkede istiklal marşını bılen özünü bilen kişilerde var ben kurana allaha inanmıyormuyum inanıyorum
ama allah sözünün meclıste işi yoktu siyasetle din bir tutulmaz tutulmamalı ben bunu böyle bilirim banane eger zihniyet ne alakası var meçliste istiklal marşı degil kuran okunsun derse ozaman iş degişir ben tüm siyasi partiler icin söylüyorum kimse birbirini gaza getirmesin getirince o gazı alanlar gazlamaya devam ediyor. benım ıcın hava hoş ama gelecegin söylim size en faza 10 sene iicnde bakın dıyorum gelecegımız cocuklarımız kpss ygs gibi sınavlara dahada hile girricek bakın yök başkanı istifasını vermıyor bakın sınavda birinci olan genç tv yayında acıklama yapıyor ve allahın dinle racon kesıyormuş gibi zıtlasıyor bakın herşey ortada ama siz bunu görmüyorsanız umursamıyorsanız umursamayın iktidar partisindeki olan savunan oy veren kişiler birgün kendı partısınden istifa edicek bakın benım hic umrumda degıl ben ne chp savunurum ne akp ne bdpyi ne mhp ama gidiş hattan rahatsızım bizim paramızla kendıne 1 tirilyonluk araba almaz o paraylan kdv indirim yaparım petrol fiyatlarını düşürüm yapamaz ötv kaldırsınya haldırsın kaldırırsa cünkü devletın özel yancepten yiyen kişler var onlar rahatsız olur neden adam hem calıştıgı yerden hemde ötv cebe para indiriyor. mantık farklı cok şey biliyoruz ama cok şeyleride görmüyoruz.. o ayrı mevzu anca oyzamanı alevilere destek ermenılerın yandası kürtlerin kardeşi oyu alınca hadı eyvallah sonra sorarsak benı halk başbakan yaptı raconuyla üstübüyle dalga gecermıs tavrıyla buda gurur verıcii.
bakın o bütceylen cılgın projenın butcesiylen insanlara ayır birşey yap ben cılgın proje ıstemıyorum banane mılletın gemısınden bogazdan gemi geçsın o ayrı bir güzellik sen daracık kanal yapacaksın o kanalda gümrük kurcaksın başkalarıyla ihaleye gireceksin
bakın o projenın aynısı karadenızın ıcınden anadoluya kadar kanal gırıcek bu projenın arkasından yenı cılgın proje oo olacak yüzde seksen diyorum bakın projeyı bıtırdıgınde öteki secimlerde gine vaadı öyle bir cılgın proje olcak ben cılgın projeye karşıyım denızım kırlencek bana bir geliri olmadan zararı olcak ağaçlar dogadakı canlılar ölücek ne yapsan yap o 3.köprü icin kesılen yerlerıde mıllete daha söylemedı gidip bir bakın görün o ağaç rezaletini
sırf oto yollar icin edirne kapıdaki şehitligin yarısını otoyola indirdi o şehitlerimizin mezarları taşındı peki onların ne sucu var. alın size işin daniskası belkide cöpe atıldı ben günah yemem ama cıkarılan şehit devlerın cogu birbirine karıştı kimse görmedı cünkü akp otoyol yapıyor yapsın.
bizim ihtiyacımız nükleer enerjiye yok biz nükleer enerjının ustesınden kalkamayız bakın başbakanımız diyorki 9 nokta deprem olursa biz ölmeyecekmiyiz

bunu diyince gülesim geldi peki biz ölmessek onu kim kapatcak bakın japonyaya halen durduramıyorlar halen arıza devam ediyor allahtan zarzor onarım başladı onca insan öldü nükklerden bakın hesler ovaları vadileri suya gömücek sırf millete elektirik satmak amaçlı ülkeyi kalkındırıcagına millete ayakyorganlıgı yapıcak banane benım gelirim ne olcak elektirikten ben cevre felaketlerıne karşıyım nükleer bizim neyimize o bir arıza yaptımı kendısı ülkeyi terk etsin bellki dua ederek durdurmayı önler yukardan gökten birşey düşer nükleer düzelir falan olmaz arkadaşlar birşeyi yapıyorsak fay hattının ustune yapmıcaz bir işi tam yapıyorsak en ince ayrıntısını düşüncez tamam yapılsın nükleer santral ama fay hattının üstünde ne işi var krizmi yaratıcaksınız amerika bir yerin ıcınden faya nükkleer deneme yapsa bizim nükleer santral yerle bir:)
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2011, 17:05:42 Gönderen: dikmentr »
"OTO TAMiR SERViSi- Bizi denedikten sonra bi daha bi yere gidemiyceksiniz"