Başbakan koruma müdürü Mehmet Yüksel i bizzat tanıyorum,Bu işler sizin düşündüğünüz şekilde işlemiyor.. İstihbarat Teşkilatının bu konuyla ilgilenen bilir kişileri mevcut,Alınan/Kullanılan araçlar belirli kriterlere uygun olması gerekiyor.. (Olay mahalinden hızlıca kaçabilme,yüksek süratlerde ve farklı yol koşullarında sıkıntı yaratmama,iç mekan sesinin 0 a yakın olması) gibi kriterler mevcut,saydıklarım ise en basit olanları ve belkide 200-250 ye yakın kriterden 3 tanesi..
Merhum Ecevit'e Salak falan gibi birşey söylemedim,Estafurullah.. Ne haddime,Oda bu ülkenin başbakanıydı sonuçta,Hiçbir Lider için butür Hakaretleri doğru bulmuyorum.
Ben Olması gerekeni söyledim,Dünyada bu şekilde.. Liderler hep en iyi araçlara biner.. 2. ve 3. Dünya ülkeleri anca abuk sabuk araçlara biner.. Ki onların bile altında Limuzin Mersolar olduğunu görebilirsiniz.
Ekleme ; Amacım İktidarı falan savunmak değil,şuanki siyasi görüşümünde uzaktan yakından ilgisi yok.. Ancak belli mevzuların açıklığa kavuşturulmasında fayda var,Satın Alınma veya Kiralanma mevzularına girmiycem,Ben bildiğim birşeyi söyledim nasıl alındığına dair.. Siz ise Basından okuduğunuzu söylüyorsunuz. Satın Alınsa BİLE Bu adam yarın seçilemediğinde o arabayı sırtına alıp götürmiycek.