Bu ülkede en fazla pirimi din yapıyor haliyle herkes ondan nasiplenmeye kalkıyor,islamı yaşıyanlar onu istismar edemez zaten onu yaşıyordur da ondan.Ama hayatta dindarlığın tezahürünün esamesi olmıyan adam din'den bahsedemez çünkü kullanmak amaçlıdır konuşması.bu bağlamda uğur beye katılıyorum.
Not:Uğur bey ne demek olurmu senle dalga geçmek sadece takılıyorum sana ve bu seni sevdiğimden dolayıdır,değilse samimi olmadığım birine takılırmıyım.eğer gücendiysen özür dilerim.
:ok::+1:helal olsun bunu yapacak olana:ok:
başbakanlar ve ileri derecede üst seviye kişilerin güvenlikleri elbette olacak ama abartılı olmamalıdır.
Başbakanı yeri gelince eleştirir ve tenkidimi de yaparım ama hakkınıda yemem:ok:bu ülkede otoyollar konusunda ciddi şeyler yapıldı,hızlı tren onun sayeside geldi,uçak fiyatları daha önce böyle değildi ve herkes uçağa binebiliyor artık otobüslerle arasında ciddi bi fark kalmadı bunlar az şeyler değil.Çılgın proje konusunda yapacağına inanırım,ammavelakin bunu ben yaptım oldu değilde,mimarcılık,mühendislik,çevre faktörlerinide hesaba katmalıdır ve tartışılmalıdır gerekirse ist. için bile refanranduma gidilmelidir ist.halkı sandığa gitmelidir.
Bunun yanında rantlar konusunda haklı olduğunuz yerler elbette var ve katılıyorum.:ok:
peki özel tüketim vergisini kaldırsaya yemez o işte :++: bırakın bende başbakan olim hemde 2 kez ihtidara gelim o yaptıgı otoyollara alt yapı bile yaparım:) yollar güzelde iki yağmurda venedikde farkı kalmıyor ciddiyim hızlı tren projesı yaptı ama raylar eski ve ilk kazada eskişehirden geldi ona ne diceksiniz.birsürü can öldü ben ölmüşüm benım babama sen tazmınat versen ne yazar ötv denilen zıkkım deprem esnasında geldı neden kaldırmadılar. insan birşey yapmadan önce tam projeylen işe giricek ben bunuda belirtmek istiyorum
istanbul cağlıyandaki adalet sarayının icine hapisane araçları girmesi icin bir yer yaptılar onun kapısını alçak yapmışlar ve araç giremeyince yapan kişilerden ihaleyi alıp başkasına verdiler saçma giden bizim paramız biz enayimiyiz. her işi yapıyorlar ama alt yapıda yada başka bir alanda eksiklik cıkıyor sonra televisiyonlara cıkıp allahı üzerinden başlıyor din kesimini işte dualarla mualarla yanında şakşakcıları var onların ağlayanlar falan meçlisteki ya boşverin bunları siyaset kadar nankör birşey yok hem ülkeyi yönetin sizi halk başbakan yapsın hemde halkın parasıyla 2 3 oto yol yaptım de sonuç ortada.. hergeçen gün benzine zam geliyor bunu ötv kdv indirim yaparak benzını normal fiyatını belirleye bilir daha kolay olur banane o oto yoldan ulaşımdan yollarıda gördük en ufak bir yağmurda alt yapı olmadıgından yolların hali denizden gölden farkı yok tren getirmiş rayları yenılememiş sistemi degişmemiş metrobüs getirmiş kapıları dreksionu tersmiş cokk saçma işlerle uğraşıyoruz. mıllet kınıyorum bıdaha vermem diyor secim günü son anda 10 torba kömür veriyor oylarını almasını biliyor. secim günü sandıktan elektırık keserek torba calmasınıda cok iyi biliyor.
secim günü ysk adamları bılgısayara eksık oy girmesinide cok iyi biliyor söz konusu herşey ortada cocugun gemi şirketleri birsürü holdingleri var hayal etsem ben enayi olurm
cılgın projenın sana bir faydası olmaz aksıne zararı olur bogazın 2 tarafını sattılar belkide yeni sahipleri istemiyor gemi geçsin
olur olur beklerım amerikaya calısıyoruz marmara denizi cöp denizi olacak bunun farkındamınız o kazı esnasındaki topraklı alanların hepsı denız suyuna katılacak suyun camurunu senmı temizleyeceksın o kesılen ağaçların doğanın dengesı senın cıkarın ne olacak düşünüyorum cılgın proje bana ne faydası olacak ne yanı ısterse evımın onune denızı getırsınle banane bana iş vermedıkten sonra ne yazar.. bakın kaddafide kimse indiremiyordu bakın herşey ortada inanın birgün hooop diyen birisi olacak bu ülkede askerde ermeni bir asker arkadaşımızı kendı kardeşi ermeni diye vurabılıyorsa ve bunu kazaylan oldu dıyebılıyorsa daha ne diyim dinciler coğalacak alkolu icicekler sigara yakında tamamıyle kalkacak 24 yaşındaki insanın sen lıkır lıkır iç diyemessin böyle zihin olmamalı adam 18 yaşını aşmıs aileden bağımsız yaşa gelmış 24 yaş alkol yasagı olmaz sen engel olmassın milletin özel hayatına başbakansın ananı al git yada senli benli konuşamazsın ülkeyi yönetiyorsun. yakışmaz
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2011, 14:54:44 Gönderen: dikmentr »
"OTO TAMiR SERViSi- Bizi denedikten sonra bi daha bi yere gidemiyceksiniz"