Latitudün diz mesafesinin superbden uzun olduğuna görmeden inanmam en kısa zamanda incelemem lazım:)
Alıntı
Arkadaşlar, şu anda yukarıdaki konuyla ilgili bulduğum kaynakları alıntı yoluyla buraya aktarıyorum.
YAZI: Emre Anamur (E-OTODERGİ)
Kullanma fırsatı da bulduğumuz Renault Latitude’ün ilk sürüş izlenimi yazımızı e-otodergi’nin 1 Şubat tarihinde yayına girecek olan Şubat 2011 sayısında okuyabilirsiniz.
Yazı: Emre Anamur/Antalya
Fotoğraflar: Renault Medya
Emir Bey için cevap
Sayın Emir Bey, haklısınız. Skoda Superb modelinin arka koltuğunda son derece başarılı bir diz mesafesi var. Ancak Renault Latitude basın toplantısında sunum yapan Ürün Müdürü, bu aracın sunduğu diz mesafesinin sınıfının en iyisi olduğunu ifade etti ve ben de haberde bu ifadeye yer verdim. Eğer doğru değilse, Skoda yetkilileri Renault yetkililerine durumu belirtmek ve basına verilen yanlış bilginin düzeltilmesini talep edeceklerdir. Saygılarımla.
Emir
Tarih:25.01.2011 11:52:37
Eh işte
Enis bey arabadan gerçekten anlıyorsunuz.Site yöneticilerine bi sorum olacak sınıfının en büyük diz mesafesi derken bu zamana kadar d segmentinde en büyük diz mesafesini superbde görmüştüm bu aracın diz mesafesi superb den de mi fazla sayın emre bey bunu da cevaplarsanız sevinirim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Allıntı
Emre Anamur
Tarih:24.01.2011 01:42:07
Sayın Değirmenci için cevap
Sayın Değirmenci, öncelikle teşekkür ederim. Bizim Antalyada kullanmış olduğumuz Latitude modelinde bu sayfada gördüğünüz iç mekan bulunuyordu. Öte yandan basın toplantısında soru sorduğumuz Renault yöneticileri 1.5 dizel otomatik versiyon için araştırma yapıldığını ancak istenen performans alınamayınca bu versiyondan vazgeçilip sadece manuel şanzımana yer verildiğini belirttiler. Saygılarımla.