Yaris'in bende, 2008 model 1.4 D-4D dizeli var. Arabadan çok memnunum. Yakıtı çok az tüketiyor. [FONT="]Ş[/FONT][FONT="]ehir içinde bile 100 km 4lt. ye inebiliyorum. Formulu aracı agresif kullanmamak. En fazla yakıt, kalkı[/FONT][FONT="]ş[/FONT][FONT="]larda hızla gaza yüklenmek, vites geçi[/FONT][FONT="]ş[/FONT][FONT="]leri ve aracı faz[/FONT]la devirli kullanmak. Örne[FONT="]ğ[/FONT][FONT="]in ben 2500 -3000 deviri kesinlikle geçmem. Yoku[/FONT][FONT="]ş[/FONT][FONT="]larda çeki[/FONT][FONT="]ş[/FONT][FONT="]i mükemmel. [/FONT][FONT="]Ş[/FONT][FONT="]ehir içi kullanım için üretilmi[/FONT][FONT="]ş[/FONT][FONT="] bir model. 1.0 kullanmadım ama tam bir [/FONT][FONT="]ş[/FONT][FONT="]ehir içi aracı oldu[/FONT][FONT="]ğ[/FONT][FONT="]unu dü[/FONT][FONT="]ş[/FONT][FONT="]ünüyorum. Ancak performansının motor gücüyle orantılı
ol[/FONT]du[FONT="]ğ[/FONT][FONT="]unu dü[/FONT][FONT="]ş[/FONT][FONT="]ünüyorum[/FONT].
Burak tesekkurler, Izmirde bulusma organizasyon yapiliyor mu acaba? polisaj isini izlemem ve ogrenmem lazim:thank::wax2:
1.0 turbo olsa iyi giderdi düşük tüketim+vergi= yüksek performans ve zevk
Bu arabada en kıl olduğum yer bağajı daha ufak olmazdı heralde
Kazasız belasiz sürüşler güle güle kullanın
Tesekkurler :ok:
Hayırlı Olsun
Tesekkurler hocam
Sayın Kadir..........
Bu araçların arka koltukları öne alınmak sureti ile çok geniş bagaj oluşturma imkanı var. Bunu bilmiyordunuz herhalde... Saygılar
Burak dogru soyluyor:) bende 2005 te ilk tepkiyi vermistim ama sonra bu aracin bagaji kadar verimli kullanilan bagaj varmidir bilmeiyorum:+1: neler tasidigima bende inanamiyorum satmadan once 2 metrelik kasa diregi bile tasidi yaris:++:
buarada yeni kasa yarislerin bagaji sanirsam biraz daha buyuk:++: